Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Αμφίκλειας

Πραγματοποιήθηκε η διοικητική παραλαβή, από τον Ανάδοχο, του έργου: «Συντήρηση Κλειστού Γυμναστηρίου Αμφίκλειας», προϋπολογισμού 72.500€, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν στο σύνολό τους και το Κλειστό Γυμναστήριο, που αποτελεί πλέον ένα στολίδι για την ευρύτερη περιοχή, θα είναι έτοιμο για χρήση αμέσως μόλις γίνει άρση των περιοριστικών μέτρων.

Το εν λόγω έργο αφορούσε την κατασκευή ξύλινου δαπέδου παρκέ υψηλών προδιαγραφών και τον ελαιοχρωματισμό και υδροχρωματισμό εσωτερικών χώρων και επιφανειών. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν και επιπρόσθετες εργασίες, όπως η αντικατάσταση και επιδιόρθωση των κερκίδων, η στεγανοποίηση των αποδυτηρίων και η εγκατάσταση μηχανισμού ανύψωσης φωτισμού.

Οι παραπάνω παρεμβάσεις κρίθηκαν επιβεβλημένες, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο Γυμναστήριο αποτελεί χώρο άθλησης και προπόνησης των ομάδων μπάσκετ και βόλεϊ της περιοχής μας, ενώ φιλοξενεί επίσημες τοπικές και περιφερειακές αθλητικές διοργανώσεις.

Με σεβασμό στον Αθλητισμό και τα οφέλη του, ο Δήμος θα συνεχίσει τις προσπάθειες βελτίωσης και εκσυγχρονισμού όλων των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: Πως θα λειτουργούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου

Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: Οδηγίες για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εξωτερικού βαψίματος του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Ελάτειας

 
Σχολιάστε