Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: Πως θα λειτουργούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου

Στα πλαίσια προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του Covid-19 και της απόφασης της Κυβέρνησης για καθολικό lockdown σε όλη την επικράτεια, σύμφωνα με την ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ.: 71342 (ΦΕΚ 4899/Β/6.11.2020) και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αναστέλλεται, έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, η λειτουργία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Επιτρέπεται, κατ’ εξαίρεση, η ατομική σωματική άσκηση (κατόπιν αποστολής SMS με τον κωδικό «6» στο 13033) στις ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις εντός του Δήμου και η άθληση μέσω ατομικών αθλημάτων, χωρίς τη χρήση αποδυτηρίων, αποκλειστικά και μόνο από ομάδες έως τριών (3) ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών.

Η τήρηση των προβλεπόμενων οδηγιών όπως και η χρήση μάσκας από τους αθλούμενους είναι υποχρεωτική, εκτός από τη διάρκεια της άσκησης. Επίσης, η παραμονή τους στις ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις δεν θα πρέπει να ξεπερνά τη μία (1) ώρα, ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν περισσοτέροι πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας: Οδηγίες για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εξωτερικού βαψίματος του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Ελάτειας

Πρώτος θάνατος από κορoνοϊό στο νομό Φθιώτιδας – Τι δήλωσε η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας
Σχολιάστε