OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Πέτσας: Στις 11 Ιανουαρίου ανοίγουν όλα τα σχολεία

Στις 11 Ιανουαρίου θα ανοίξουν τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων ανέφερε  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.  Σχολιάζοντας  το αυστηρό lockdown για μια εβδομάδα, ο κ. Πέτσας  εξήγησε πως υιοθετήθηκε ως μία προληπτική κίνηση για να μπορέσουν να ανοίξουν τα σχολεία με ασφάλεια.

Όπως εξήγησε με την απόφαση του lockdown για μία εβδομάδα διευκολύνονται και ειδικοί, καθώς θα γνωρίζουν ότι η κατάσταση θα είναι βελτιωμένη. Δήλωσε δε πως οι δραστηριότητες που ανεστάλησαν αυτή την εβδομάδα στις 11 Ιανουαρίου θα επανέλθουν.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την κοινωνία και την οικονομία γιατί νοιάζεται αλλά και γιατί μπορεί, εφόσον έχει αποκτήσει την αξιοπιστία της στις αγορές. Όπως δεσμεύθηκε, η κυβέρνηση και μέσα στο 2021 θα συνεχίσει να ξετυλίγει μέτρα ή ανακούφισης για τους πληγέντες από τον κορωνοϊό «πάντα με σύνεση, λογική και ανθρωπιά». Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης, είτε αυτό είναι φόροι είτε εισφορές. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την οικονομία και την κοινωνία που πλήττονται από την πανδημία, δεν θα αφήσουμε να γίνει χιονοστιβάδα και να πνίξει το παλιό χρέος από την κρίση επιχειρηματίες αλλά και φυσικά πρόσωπα, σημείωσε ο κ. Πέτσας.

Σχετικά Άρθρα

Η Αίγυπτος απορρίπτει την πολιτική παραποίησης γεγονότων από το Ισραήλ

otavoice

ΠΟΥ: Οι καρδιαγγειακές παθήσεις σκοτώνουν 10.000 ανθρώπους την ημέρα στην Ευρώπη

otavoice

ΟΗΕ: «Παγιδευμένος στην κόλαση» της βίας ο πληθυσμός του Σουδάν

otavoice

Συνάντηση Σι Τζινπίνγκ – Βλαντίμιρ Πούτιν στο Πεκίνο

otavoice

Ολονύχτια επιχείρηση διάσωσης μεταναστών νότια της Κρήτης

otavoice

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι εγκαταλείπουν την Ράφα- Σφοδροί βομβαρδισμοί και μάχες

otavoice