OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Σύμβαση για τη συντήρηση του πολιτιστικού κέντρου Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης

Την Προγραμματική Σύμβαση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ» προϋπολογισμού 165.000,00€ υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης με τον Δήμο Κοζάνης και τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών (έδρας)/ Π.Δ.Μ.

Το αντικείμενο του έργου αφορά σε οικοδομικές εργασίες με σκοπό την συντήρηση – επισκευή του κτιρίου του Πολιτιστικού Κέντρου Εύξεινου Λέσχης Κοζάνης, επί της οδού Φιλίππου Β, οι οποίες αφορούν παρεμβάσεις στη στέγη, στο εσωτερικό και εξωτερικό του κτιρίου, καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο του, που κρίνονται απαραίτητες για την ολοκλήρωση και την ορθή λειτουργία της Ευξείνου Λέσχης, καθώς και για την προστασία του κτιρίου από περαιτέρω βλάβες.

Το έργο εντάχθηκε στο ΕΑΠ 2017 – 2021 σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπή Ένταξης Έργων στο Ε.Α.Π. του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στον άξονας 5: «Στήριξη και Ανάδειξη του Πολιτισμού και του Τουρισμού», Μέτρο 5.1: «Ανάδειξη και αξιοποίηση του πολιτιστικού αποθέματος».

Σχετικά Άρθρα

Α. Τζιτζικώστας – 222 εκ. ευρώ από το νέο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας για έργα βιώσιμης αστικής ανάπτυξης

otavoice

Μήνυση κατά ιστοσελίδας aftodioikisi.gr, από τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, για συκοφαντία

otavoice

Δ.Σαρωνικού: Συστήνεται Μητρώο Ατόμων με Αναπηρία

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Τρικκαίων με την Ενωση Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων

otavoice

Δ.Εορδαίας: Σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό στις Τοπικές Κοινότητες

otavoice

3ο Παιδικό Φεστιβάλ των Δημοτικών Βρεφονηπιακών & Παιδικών Σταθμών Αιγάλεω

otavoice