Κόκκινος: «Οι αυθαιρεσίες στους αιγιαλούς του Ν. Αιγαίου, οι εκπρόσωποι του κράτους, η «διαπλοκή» και οι… «νταβατζήδες»!

Ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού» ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου και Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. Χαράλαμπος Κόκκινος σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

«Η πρόσφατη δυναμική συγκέντρωση – διαμαρτυρία πολιτών ενάντια στην παράνομη κατασκευή στην παραλία της Γλύστρας στη Ρόδο και οι αντιδράσεις των νησιωτων μας(Ίο , Μύκονο κτλ) για άλλες αυθαιρεσίες που παρατηρούνται στους αιγιαλούς του Ν. Αιγαίου, αποδεικνύουν ότι υπάρχουν κοινωνικά αντανακλαστικά και ευαισθησίες!

Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας δεν λύγισε ούτε θα σιωπήσει στις έκνομες πράξεις! Όσο και αν επιθυμούν οι εκπρόσωποι της διαπλοκής, οι «μπράβοι και οι νταβατζήδες» να επιβάλουν τον φόβο και τη σιωπή στα νησιά του Νότιου Αιγαίου δεν θα τα καταφέρουν!

Ήδη κάποιοι εκτέθηκαν(και πάλι..) με την περίεργη σιωπή τους, με την ηχηρή απουσία τους από τις ενέργειες καταδίκης των αυθαιρεσιών και την άθλια ανοχή τους στα φαινόμενα σήψης και παρακμής!

Η κοινωνία μίλησε, επαγρυπνεί, παλεύει και δεν φιμώνεται! Είμαστε δίπλα της, στηρίζουμε και δυναμώνουμε τον δίκαιο αγώνα της.

Η Αποκεντρωμενη Διοίκηση Αιγαίου, οι ηγεσίες στους Δήμους και στην Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου, το Λιμενικό, η Αστυνομία κσι οι υπόλοιπες εμπλεκόμενες κρατικές αρχές καλούνται να ενεργήσουν και να τοποθετηθούν δημόσια στις αυθαιρεσίες.
Η Κτηματικη Υπηρεσία του Δημόσιου ζητά την κατεδάφιση για το αυθαίρετο που έστησαν » άγνωστοι » στη Γλύστρα. Συγχρόνως η Εφορία Αρχαιοτήτων ζητά από τη ΔΕΔΔΗΕ και την ΔΕΥΑΡ να κοπούν οι παροχές που «περίεργως» χορηγήθηκαν!

Η μετάθεση ευθυνών ή η ολιγωρία των υπευθύνων δεν μένει απαρατήρητη. Το ίδιο και η παρατεταμένη «μουγγαμαρα » αρκετών» πρωτευθυνων πολιτών της περιοχής μας…. Ελπίζουμε να μη έχουν προτάξει προσωπικές «φιλίες» και… ιδιωτικές συνεργασίες και έχουν ξεχάσει το θεσμικό τους ρόλο! Ας είναι πλέον προσεκτικοτεροι… Τα γεγονότα τους ξεπερνούν…. οι «φίλοι» τους τους εκθέτουν!
Σίγουρα και η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν θα μείνει άπρακτη!

Στο «φρενάρισμα» της παράνομων πράξεων στους αιγιαλούς του Νότιου Αιγαίου οι κρατικοί φορείς θα δώσουν εξετάσεις και θα κριθούν.
Αν δεν το πράξουν… το «κυμα» της λαϊκής οργής θα καταγγείλει τους δειλούς και τους επίορκους και είναι βέβαιο ότι .. ο νόμος θα νικήσει την ανομία και τα «τσιράκια» της».
Σχολιάστε