OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Αιγιαλείας: Άμεσα η δημοσίευση των όρων δημοπράτησης του κλειστού προπονητηρίου στο Δημ. Στάδιο Αιγίου

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δημοσιευτούν οι όροι δημοπράτησης του έργου της κατασκευής του κλειστού προπονητηρίου με ταρτάν για τους αθλητές στίβου στους χώρους κάτω από τη δυτική κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος κατά τη διάρκεια της τελετής αγιασμού για τη νέα προπονητική χρονιά, που πραγματοποίησε ο Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου “Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς” την περασμένη εβδομάδα.

Το έργο εντάσσεται στη γενικότερη φιλοσοφία της δημοτικής αρχής για αλλαγές και βελτιώσεις στους αθλητικούς χώρους σε όλη την έκταση του Δήμου, πάντοτε στο πλαίσιο του δυνατού, ώστε οι χώροι αυτοί να αποτελούν μια ωφέλιμη διέξοδο για αθλητές κάθε ηλικίας. Ειδικότερα το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου αποτελεί χώρο προπόνησης δεκάδων αθλητών που διακρίνονται σε περιφερειακές, πανελλαδικές αλλά και διεθνείς διοργανώσεις. Με το έργο του κλειστού προπονητηρίου θα υπάρξουν ακόμα καλύτερες συνθήκες προετοιμασίας με σεβασμό στις ανάγκες ξεχωριστά κάθε αθλητή, όπως σημείωσε ο δήμαρχος.

Το παρών στην τελετή εγκαινίων έδωσαν επίσης ο πρόεδρος του ΝΠΔΔΠολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία” του Δήμου Αιγιαλείας κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίκος Καραΐσκος και Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Αιγίου κ. Γιώργος Γκιώνης, ο σύμβουλος Κοινότητας Αιγίου κ. Φάνης Ραμπαβίλας κ.α..

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice