Στον καθαρισμό των παραλιών σε Μαραθώνα και Ραφήνα ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής

Μαζί με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη στον καθαρισμό των παραλιών Μαραθώνα και Ραφήνας, αλλά και στην υπόλοιπη Αττική, σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ βρέθηκε το Σάββατο (10/7) το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός, θέλοντας να δώσει το μήνυμα ότι οι καθαρές παραλίες είναι ευθύνη όλων μας και ότι οφείλουμε να σεβόμαστε το περιβάλλον για αυτά που μας προσφέρει απλόχερα.

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των τοπικών Δήμων, το Σάββατο (10/7) καθάρισε παραλίες του Νοτίου Ευβοϊκού.

Στη δράση αυτή, συμμετείχαν εθελοντές καθώς και οι Δήμοι με καθαριστικά μηχανήματα, προκείμενου ο κόσμος να απολαύσει το καλοκαίρι καθαρές παραλίες.

Οι Παραλίες της Περιφέρειας Αττικής που καθαρίστηκαν είναι : στο Δήμο ΑρτέμιδαςΣπάτων η παραλία Αρτέμιδας, στο Δήμο ΡαφήναςΠικερμίου η παραλία του Αγίου Νικολάου, στο Δήμο Μαραθώνα η παραλία Μαραθώνα, ενώ τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα κατά του COVID-19.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΔΩ
Σχολιάστε