OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Στον καθαρισμό των παραλιών σε Μαραθώνα και Ραφήνα ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής

Μαζί με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη στον καθαρισμό των παραλιών Μαραθώνα και Ραφήνας, αλλά και στην υπόλοιπη Αττική, σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ βρέθηκε το Σάββατο (10/7) το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός, θέλοντας να δώσει το μήνυμα ότι οι καθαρές παραλίες είναι ευθύνη όλων μας και ότι οφείλουμε να σεβόμαστε το περιβάλλον για αυτά που μας προσφέρει απλόχερα.

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των τοπικών Δήμων, το Σάββατο (10/7) καθάρισε παραλίες του Νοτίου Ευβοϊκού.

Στη δράση αυτή, συμμετείχαν εθελοντές καθώς και οι Δήμοι με καθαριστικά μηχανήματα, προκείμενου ο κόσμος να απολαύσει το καλοκαίρι καθαρές παραλίες.

Οι Παραλίες της Περιφέρειας Αττικής που καθαρίστηκαν είναι : στο Δήμο ΑρτέμιδαςΣπάτων η παραλία Αρτέμιδας, στο Δήμο ΡαφήναςΠικερμίου η παραλία του Αγίου Νικολάου, στο Δήμο Μαραθώνα η παραλία Μαραθώνα, ενώ τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα κατά του COVID-19.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Δ.Πειραιά: Με επιτυχία η 5η Σκυταλοδρομία αγάπης “Βασίλης Τοκάκης”

otavoice

Δ.Ιλίου: Προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

otavoice

Συμμετοχή του Δήμου Αιγάλεω στη 3η Αttica Green Expo

otavoice

Δ.Πατρέων: Ντοκιμαντέρ με την ιστορία του κτιρίου του νέου Δημαρχείου

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Ιωαννίνων με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ

otavoice

Mεγάλη γιορτή αθλητισμού η πρώτη διοργάνωση Run Greece Τρίκαλα 2024

otavoice