OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Απόφαση ΚΕΔΕ: Αναλαμβάνουμε το βάρος για την προμήθεια των μασκών- Μάχη με το χρόνο

Μετά από μια έντονη συζήτηση όπου εκφράστηκαν φόβοι και ενστάσεις από πολλά μέλη του ΣΔ της ΚΕΔΕ για την επίσπευση των διαδικασιών στην προμήθεια μασκών για τα σχολεία, αποφασίστηκε να αποδεχτεί το όργανο την υλοποίηση και να σηκώσει το βάρος μιας κρίσιμης και ευαίσθητης εθνικά διαδικασίας.

Είναι μια πρόκληση για την ΚΕΔΕ για να υλοποιήσει μια τόσο μεγάλη προμήθεια, σε τόσο σύντομο χρονικό περιθώριο υλοποίησης της.

Η προμήθεια των μασκών ύψους 6.195.000  θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών και περιέχει την διαλογή και την αποστολή τους στο δήμους της χώρας. 322 πακέτα όπου θα έχουν προβλεφθεί 3 μάσκες ανά εκπαιδευτικό και ανά μαθητή.

Όπως αναφέρθηκε στη συνεδρίαση η διαδικασία προμήθειας και αποστολής  δεν μπορεί να ολοκληρωθεί πριν της 8 Σεπτεμβρίου και η εκτίμηση είναι ότι η παράδοση μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Ορίστηκε επιτροπή παρακολούθησης από μέλη του ΔΣ της ΚΕΔΕ για να εξασφαλιστεί το αποτέλεσμα και η τήρηση των διαδικασιών.

Ορίστηκαν οι επιτροπές από τους υπηρεσιακούς υπαλλήλους της ΚΕΔΕ και δόθηκε η έγκριση να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την προμήθεια των μασκών.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δ.Πειραιά: Με επιτυχία η 5η Σκυταλοδρομία αγάπης “Βασίλης Τοκάκης”

otavoice

Δ.Ιλίου: Προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

otavoice

Συμμετοχή του Δήμου Αιγάλεω στη 3η Αttica Green Expo

otavoice

Δ.Πατρέων: Ντοκιμαντέρ με την ιστορία του κτιρίου του νέου Δημαρχείου

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Ιωαννίνων με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ

otavoice

Mεγάλη γιορτή αθλητισμού η πρώτη διοργάνωση Run Greece Τρίκαλα 2024

otavoice