OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Συλλήψεις στελεχών της Ομόνοιας από την μαφία του Ράμα στην Αλβανία

Οι μεθοδεύσεις των Αλβανών δεν σταματούν στα σύνορα, προ ολίγων ωρών συνελήφθησαν καθοδόν από Χιμάρα προς Βουλιαράτες, στο χωριό Γεωργουτσάτες ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑ ΧΙΜΑΡΑΣ Διονύσιος – Φρέντης Μπελέρης μαζί με αλλά στελέχη του παραρτήματος. Από ότι φαίνεται οι αλβανικές προσπαθούν να κάνουν σπάσιμο νεύρων ακόμα και στους μόνιμους κάτοικους της Βορείου Ηπείρου.

Μαζί του προσήχθησαν δύο ακόμη Χιμαραίοι. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την Αστυνομία για τους λόγους που οδήγησαν στην προσαγωγή και κράτησή του. Ο Μπελέρης έχει διατελέσει αντιπρόεδρος και πρόεδρος της μεγαλύτερης ομογενειακής οργάνωσης, ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ και είναι υποψήφιος δήμαρχος με το Κόμμα Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Χιμάρα.

Η Ένωση Χειμαρριωτών αναμένει την άμεση διακοπή της κράτησής του και καλεί τις αλβανικές αρχές να επιδείξουν σύνεση σταματώντας τις διακρίσεις εις βάρως των μελών της μειονότητας και τις ελληνικές να προχωρήσουν σε κάθε θεμιτή πράξη προς διασφάλιση των δικαιωμάτων των Ελλήνων μειονοτικών, πολίτες τόσο της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και της Αλβανίας.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Παναθηναϊκός, διέλυσε την Ρεάλ Μαδρίτης 95-80

otavoice

Νέος διασυρμός της χώρας από τους οπαδο-χούλιγκαν- Πεδίο μάχης το Βερολίνο

otavoice

Μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα με φορτηγά από την Αίγυπτο

otavoice

Λιθουανία: Δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών σήμερα

otavoice

Πρώτη σύνοδος κορυφής Κίνας, Ιαπωνίας και Ν. Κορέας μετά από τέσσερα χρόνια

otavoice

Νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb ετοιμάζει η κυβέρνηση

otavoice