OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Ρόδου: Η απάντηση Πόκκια στους συκοφάντες… ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες

Πληρωμένη απάντηση σε όσους πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα και τον κατασυκοφαντούν εξαιτίας της απόφασης του να συμπορευτεί με τον δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη, δίνει με σκληρή δήλωση του, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Πόκκιας. 
Ο κ. Πόκκιας στην μακροσκελή ανακοίνωση του καταλήγει δίνοντας ραντεβού με τους συκοφάντες του, στις δικαστικές αίθουσες.
Αναλυτικά η επιστολή του Γιώργου Πόκκια:
Είναι η πρώτη φορά στα όσα χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά, που αναγκάζομαι να προβώ στην παρακάτω ανάρτηση, ως απάντηση σε μια χούφτα υβριστών μου, που έκαναν και καλά τους φίλους και «συντρόφους» μου και οι οποίοι ξεδιάντροπα και συκοφαντικά ξιφουλκούν εδώ και κάποιες ώρες εναντίον μου, εξαιτίας της επιλογής μου να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη.
Μια επιλογή μου, που βεβαίως ο κάθε συμπολίτης μου μπορεί να κρίνει, αλλά κανένας δεν έχει το δικαίωμα αυτή η κριτική του να εξελίσσεται σε προσπάθεια δολοφονίας του χαρακτήρα μου, προσβολής της τιμής και της αξιοπρέπειας μου και συκοφαντικής επίθεσης εναντίον μου, με ανυπόστατες κατηγορίες, ύβρεις και στοχοποίησης μου, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Και αυτό το κάνω, όχι για μένα προσωπικά αλλά γιατί δίπλα από έμενα υπάρχει ένα παιδί, μία σύζυγος, δύο σεβάσμιοι γονείς, ένας αδελφός – μάλαμα και υπόδειγμα προσφοράς στη Κοινωνία, αγαπημένοι συγγενείς και φίλοι, που θλίβονται διαβάζοντας αυτές τις προσβλητικές ύβρεις και αήθεις επιθέσεις, και αυτό δεν έχει κανένας δικαίωμα να το κάνει. Για πρώτη και τελευταία λοιπόν φορά απαντώ στους λασπολόγους μου:
Όσα χρόνια με τη ψήφο πάντα των συμπατριωτών μου, εκλέγομαι σε θέσεις, το κάνω υπηρετώντας αρχές, αξίες και ιδανικά ανιδιοτελώς και με διάθεση προσφοράς.
Με τις ίδιες αξίες έχω υπηρετήσει και τον κομματικό μου χώρο, πάντα με την στήριξη και εκλογή των συντρόφων μου. Ευτυχώς σε αυτούς ποτέ δεν ανήκατε εσείς η χούφτα των υβριστών μου.
Δεν διορίστηκα ποτέ σε έμμισθες κρατικές ή κομματικές θέσεις, και όσες φορές υπηρέτησα τέτοιες θέσεις ήταν αιρετές με τη στήριξη των συμπολιτών μου.
Στην επαγγελματική μου καριέρα έχω κολλήσει μέχρι τώρα πάνω από 10.000 ένσημα, από τα οποία πάνω από τα 8.000 στον ιδιωτικό τομέα, όπου κανένας δε με βόλεψε, παρά μόνο η αξία και οι ικανότητες μου.
Υπηρετώ 30 χρόνια την Αυτοδιοίκηση, από τα οποία μόνο μια θητεία ως έμμισθος Αντιδήμαρχος Ρόδου, και μία θητεία ως Πρόεδρος του ΔΣ Νότιας Ρόδου. Όλες τις υπόλοιπες θητείες υπηρέτησα το Τόπο μου σε μη αμειβόμενες θέσεις.
Στην παρούσα θητεία εκλέχτηκα άμισθος Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, ως πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος, με τη στήριξη των 34 Δημάρχων και εκπροσώπων των Δήμων του Νοτίου Αιγαίου, σε ενιαίο συνδυασμό, τον οποίο κοσμούσε με την παρουσία του και ό μέχρι σήμερα επικεφαλής της παράταξης μου, πρώην Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος (που καθημερινά προσευχόμαστε να γυρίσει σύντομα κοντά μας Υγιής και Δυνατός).
Η τωρινή μου επιλογή να συστρατευτώ με τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του, όπως και δεκάδες άλλα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και άλλων κομμάτων, έγινε στη λογική της καλύτερης προοπτικής και Ανάπτυξης του Τόπου μου και είναι επιλογή χωρίς καμία ιδιότελεια. Προκαλεί όμως απορία, κύριοι λασπολόγοι το ερώτημα, γιατί η επίθεση σε μένα λόγω της επιλογής μου να κατέβω με τον σημερινό Δήμαρχο και όχι σε άλλους που κατεβαίνουν σε άλλους εξίσου εχθρικούς στο ΠΑΣΟΚ συνδυασμούς?????
Κλείνοντας (και δεν πρόκειται να επανέλθω), τα υπόλοιπα στις αρμόδιες δικαστικές αίθουσες……
Δε με αγγίζει στο ελάχιστο η λάσπη σας, την οποία σας επιστρέφω εις διπλούν.
Ποτέ δεν δωροδοκήθηκα, ούτε πουλήθηκα στη ζωή μου. Είναι θέμα αρχών και αξιών.
Δε θα επιτρέψω σε κανένα κοινό συκοφάντη να χαλάσει τη διάθεση όσων με αγαπούν.
Με εκτίμηση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΚΚΙΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Δ. Καβάλας: Μουσικά σχολεία έπαιξαν και ερμήνευσαν προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου

otavoice

Π.Πελ.: Κ. Νικολάκου: Ανάληψη πρωτοβουλιών για την στήριξη των αγροτών

otavoice

ΔΡΑΣΗ: Τα Βριλήσσια στο μέτωπο των Δήμων που αντιδρούν

otavoice

Γήπεδο Άτταλου: Η υπόσχεση Τομπούλογλου που έγινε πραγματικότητα

otavoice

Δ. Ωραιοκάστρου: Μαθητές έπαιξαν μπάλα και έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα

otavoice

Η ομιλία Απ. Τζιτζικώστα στο συνέδριο για την Τεχνητή Νοημοσύνη, στην «BEYOND 2024»

otavoice