OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Ζωγράφου: Παππούδες και γιαγιάδες μοιράζουν ενημερωτικό υλικό σε νέους οδηγούς

Μια εθελοντική δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τα τροχαία ατυχήματα και την οδική ασφάλεια διαφορετική από τις συνηθισμένες, διοργανώνουν τα μέλη του Α’ ΚΑΠΗ του Δήμου Ζωγράφου, με πρωτοβουλία του προϊστάμενου των Α’ ΚΑΠΗ, Θεόφιλου Λελέκη, παρουσία του Δημάρχου, Βασίλη Θώδα και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Εθελοντισμού και ΚΑΠΗ, Γιάννη Βούρτση.

Την Τρίτη 9 Μαΐου 2023, ανήμερα του Αγίου Χριστοφόρου, προστάτη των οδηγών, στις 11 το πρωί, οι παππούδες και οι γιαγιάδες από τα Α΄ΚΑΠΗ θα βρίσκονται στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Αυξεντίου και Ούλοφ Πάλμε και θα μοιράζουν στους νεαρούς οδηγούς- που θα μπορούσαν να είναι εγγόνια τους- ενημερωτικά φυλλάδια με οδηγίες για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων. Στατιστικά κάθε χρόνο χιλιάδες άνθρωποι και, κυρίως νέοι, χάνουν τη ζωή τους ή τραυματίζονται σοβαρά σε ατυχήματα σε δρόμους της ΕΕ.

“Ποτέ λυπημένοι- Τηρείτε τον ΚΟΚ” είναι το μήνυμα που θα περάσουν οι ηλικιωμένοι προς τους νέους οδηγούς.  Είναι μια κίνηση κοινωνικής ευθύνης απέναντι στα παιδιά και στα εγγόνια μας, εξηγεί ο κ. Γιάννης Βούρτσης.

 

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Αριστοτέλη: Ξεκινάει το διεθνές συμπόσιο “FOLLOWING ARISTOTLE”

otavoice

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου επισκέφτηκε την πόλη της Ορεστιάδας

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνάντηση Φ. Ζαΐμη με τον Γ.Γ. Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης

otavoice

Σε Κω και Κάλυμνο ο Αντιπεριφερειάρχης Ν.Αιγαίου Φιλήμονας Ζαννετίδης

otavoice

ΠΟΠ-ΟΤΑ: Στάση εργασίας και συμμετοχή στην συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ, την Τρίτη 21/5

otavoice

Αυτοψία Αμπατζόγλου στο μεγάλο έργο ανακατασκευής-συντήρησης οδών του Αμαρουσίου

otavoice