OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Παιανίας: Συνάντηση Ισ. Μάδη με τον Αγροτικό Αμπελουργικό Συνεταιρισμό

Συνάντηση του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη με εκπροσώπους της διοίκησης του Αγροτικού Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Παιανίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29/02.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπροσωπώντας τον συνεταιρισμό, οι Παναγιώτης Σταμάτης, πρόεδρος, Σωκράτης Δημητράκης, αντιπρόεδρος και Σταύρος Δάβαρης, ταμίας ενώ παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Δάβαρης και ο πρόεδρος της Κοινότητας Παιανίας Γιάννης Χελιδονόπουλος.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι απαραίτητες εργασίες που πρέπει να γίνουν στην αίθουσα της Συνιδιοκτησίας ώστε να εξασφαλιστεί η λειτουργικότητα και ασφάλεια του χώρου. Προς αυτή την κατεύθυνση συμφωνήθηκε νέα συνάντηση τη Δευτέρα 4 Μαρτίου με την παρουσία μηχανικού ώστε να γίνει πλήρης καταγραφή των ζητημάτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης επανέλαβε πως παραμένει στο πλευρό τους όπως άλλωστε έχει πράξει τα τελευταία χρόνια, επισημαίνοντας τον σημαίνοντα ρόλο των αγροτών και ειδικότερα των αμπελουργών στην τοπική κοινωνία.

Μεταξύ των δύο πλευρών συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η στενή συνεργασία ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του αγροτικού τομέα στον Δήμο Παιανίας.

Σχετικά Άρθρα

Η ΜΟΜΚΑ στην Τήνο για παρεμβάσεις στο δίκτυο οδοποιίας

otavoice

Δ. Θήρας: Η Ολυμπιακή Φλόγα, άναψε στο βωμό της Σαντορίνης

otavoice

Δ. Καβάλας: Μουσικά σχολεία έπαιξαν και ερμήνευσαν προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου

otavoice

Π.Πελ.: Κ. Νικολάκου: Ανάληψη πρωτοβουλιών για την στήριξη των αγροτών

otavoice

ΔΡΑΣΗ: Τα Βριλήσσια στο μέτωπο των Δήμων που αντιδρούν

otavoice

Γήπεδο Άτταλου: Η υπόσχεση Τομπούλογλου που έγινε πραγματικότητα

otavoice