OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Αλέξης Αθανασίου: Επαφές στην Αθήνα του νέου Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης

Την προετοιμασία του ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του από την 1η Ιανουαρίου του 2024, συνεχίζει επί καθημερινής βάσεως ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Αλέξης Αθανασίου.

Αυτή την εβδομάδα είχε συνάντηση στην Αθήνα με τον υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρη Θεοχάρη, με τον οποίον συζήτησε για το φορολογικό των Δήμων, τις παραλίες ιδιοκτησίας της Κτηματικής Υπηρεσίας και διάφορα άλλα ζητήματα τα οποία αφορούν κυρίως τα οικονομικά της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στο παρελθόν, ο κ. Αθανασίου είχε διατελέσει αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και ο ως νέος δήμαρχος, γνωρίζει καλά όλα τα κρίσιμα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την οικονομικά του Δήμου, τα οποία αποτελούν κομβικό κεφάλαιο για τη συνολική του λειτουργία.

Εξάλλου, από τις πρώτες ημέρες της εκλογής του έχει διαμηνύσει ότι σκοπεύει να κάνει πολλά ταξίδια και συναντήσεις σε υπουργεία και κέντρα λήψης αποφάσεων, για όλα τα σοβαρά ζητήματα του Δήμου τα οποία βρίσκονται σε εκκρεμότητα, αλλά και για να διεκδικήσει χρηματοδοτήσεις, προσλήψεις και οποιαδήποτε άλλης μορφής λύσεις σε θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά.

Πηγή: http://cyclades24.gr

Σχετικά Άρθρα

Η Κατερίνη πρωταγωνιστεί στον διεθνή ποδηλατικό γύρο

otavoice

Βράβευση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

otavoice

Κάλεσμα Δήμου Κοζάνης και Κόζιανης για δημιουργία Ομάδας Εθελοντών

otavoice

Δ.Παιανίας: Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές

otavoice

Δ.Πυλαίας-Χορτιάτη: Εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της Γενοκτονίας του Πόντου

otavoice

Δ.Πολυγύρου: Άσκηση ετοιμότητας για οργανωμένη εκκένωση οικισμού

otavoice