OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Πατούλης: Σύσκεψη με 66 δημάρχους για την κακοκαιρία- Τι θα γίνει με τα σχολεία

 Σε «κόκκινο συναγερμό» η Αττική για την επέλαση της κακοκαιρίας “Μπάρμπαρα”.  Σύσκεψη περιφερειάρχη με τους δημάρχους του Λεκανοπεδίου για την εκτίμηση της κατάστασης και τον συντονισμό των ενεργειών. Δεν έχει γίνει γνωστό, εάν τη Δευτέρα το πρωί θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Αττική. Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί το μεσημέρι της Κυριακής, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

«Το καιρικό φαινόμενο θα εξελιχθεί από αύριο και θα ενταθεί τη Δευτέρα. Εμείς θα το παρακολουθήσουμε. Το μεσημέρι έχουμε σύσκεψη με τους 66 δημάρχους. Αν υπάρξει θέμα μεγάλης κακοκαιρίας σύμφωνα με τις προβλέψεις, τότε το μεσημέρι της Κυριακής θα έχουμε σχετικές ανακοινώσεις για τη Δευτέρα. Αυτό που θα κυριαρχήσει είναι προληπτικές αποφάσεις για να μην διακινδυνεύσουν τα παιδιά μας. Προφανώς η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη της θεραπείας», ανέφερε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος  Πατούλης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Είμαστε έτοιμοι και σε επίπεδο αλατιού και σε μηχανήματα. Κατά τη διάρκεια του καιρικού φαινομένου, όταν είναι σε ένταση, να αποφευχθούν οι μετακινήσεις και μόνο αν υπάρχει λόγος να συμβαίνει αυτό. Τα αυτοκίνητα να έχουν αλυσίδες και οι οδηγοί να γνωρίζουν να τις τοποθετούν», πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα

Ο Πρωθυπουργός στο δημαρχείο Αγρινίου

otavoice

Θεοδ. Σουσούδης: «Η Άνδρος μας, απέκτησε το δικό της Λιμενικό Ταμείο»

otavoice

Στη Σαγκάη ο Νίκος Χαρδαλιάς για την ITΒ China 2024

otavoice

«Ακαδημία Ενέργειας»: Η νέα πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων

otavoice

Νέα επίσκεψη Χατζηδάκη στον Δήμο Τρικκαίων για τους πλημμυροπαθείς

otavoice

Δήμος Παιανίας: Ευρεία σύσκεψη για την Αντιπυρική περίοδο 2024

otavoice