OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Κόκκινος: Οι “συκοφάντες” στην Π.Ν.Α. και η …”ομάδα της αλαζονείας”

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου – Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε και εκπρόσωπος του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ” εξεέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

«Στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν.Αιγαίου (Σύρος 28.11.22) η Περιφερειακή Αρχή απέδειξε -ακόμα μια φορά – την αλαζονεία της και επιβεβαίωσε το διχαστικό κλίμα που συστηματικά καλλιεργεί!

Δεν επιθυμεί τη σύνθεση απόψεων, δεν κάνει  αυτοκριτική και  δεν μαθαίνει από τα τραγικά λάθη της!

Στο θέμα όπου συζητήθηκε “η τουριστική προβολή της Π.Ν.Α.”  και ενώ υπήρχε ομοφωνία , διάθεση για σύνθεση απόψεων και προτάσεις από τη μειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης  κ.Χατζημάρκος αποκάλεσε… συκοφάντες(!) αυτούς που αποκαλύψαμε   προ καιρού ,την απόφαση  της Περιφερειακής Αρχής Ν.Αιγαίου να χρηματοδοτησει – με δημόσιο χρήμα- ανέκδοτο περιοδικό με κριτήριο το …”τιράζ ” (όπως δήλωσε ο κ.Περιφερειαρχης)!

Μετά την καταγγελία μας και την κατακραυγή αλλά και την έλλειψη παραδοτέου  το… ανέκδοτο περιοδικό δεν …πληρώθηκε! Όσον αφορά το κριτήριο του πιθανού … “τιράζ” φαίνεται ότι ο κ.Χατζημάρκος βάζει στην ίδια μοίρα τα ανέκδοτα έντυπα με αυτά που έχουν  ήδη εκδοθεί και έχουν φτάσει στο  κοινό!

Προτείνουμε στον κ. Χατζημάρκο να κοιτάξει τον καθρέφτη του ….Εκεί θα θα διαπιστώσει  ποιος είναι ο συκοφάντης! Αν πάλι δεν το κάνει εύκολα του το θυμίζουμε….Μέχρι τότε ας φωτογραφίζεται με την στα γήπεδα ποδοσφαίρου στη Σύρο (που άλλοι δημιούργησαν)  -με την πολιτική παρέα του-“ομάδα της αλαζονείας” και ας μέτρα τα αυτογκόλ!. Άλλωστε στο μόνο “Μουντιάλ ” που μπορεί να “παίξει”  και σίγουρα θα διακριθεί είναι της αλαζονείας, της εμπαθειας και του διχασμού!»

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice