OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Εκτός ελέγχου ο Δήμαρχος Ιάσμου: “Ο βουλευτής Στυλιανίδης είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης”

Ξέφυγε ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν που μετά τις απολύσεις και διώξεις υπαλλήλων και αντιδημάρχων στοχοποίησε το βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας, Ευριπίδη Στυλιανίδη χαρακτηρίζοντας τον ως επικεφαλή εγκληματικής οργάνωσης.

Υιοθετώντας την ρητορική Ερντογάν και δρώντας σαν φερέφωνο της Άγκυρας αποδίδει κατηγορίες περί τρομοκρατών σε έλληνες πολίτες, βαφτίζοντας τους Γκιουλενιστές την στιγμή που σε όλη την Δύση δεν υφίσταται θέμα Γκιουλενιστών και ο διωκόμενος Γκιουλέν χαίρει της προστασίας του αμερικανικού κράτους. Μάλιστα σε επίμονη ερώτηση της δημοσιογράφου, επέμεινε στη θέση του περί τρομοκρατών, προσθέτοντας πως συμφωνεί σε όσα υποστηρίζει ο Ερντογάν.

Κάνοντας επίδειξη θράσους στην εκπομπή “Μπρα ντε φερ” στα Παραπολιτικά, κατηγόρησε τον Έλληνα βουλευτή και πρώην υπουργό ότι είναι επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης στη Θράκη, η οποία επιχειρεί να τον ανατρέψει.

Πλέον το θέμα Οντέρ Μουμίν ξεφεύγει από μια γραφική προσωπικότητα, που μπορεί να χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης και παίρνει σοβαρές εθνικές διαστάσεις και η παραμονή του πλέον στη θέση του δημάρχου Ιάσμου αποτελεί εθνικό κίνδυνο, ειδικά σε αυτή την χρονική συγκυρία που η Τουρκία επιδιώκει με την επιθετικότητα της την δημιουργία κλίματος. 

 

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice