OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Ζωγράφου: Με περιβαλλοντική κίνηση γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Με τη δημιουργία νέων σημείων διανομής για τα χάρτινα φαρασάκια ”ΝΟ ΚΑΚΑ” γιόρτασε ο Δήμος Ζωγράφου την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας μαζί με την υπεύθυνη της εταιρείας Μαρία Αρκούδη συμφώνησαν να επεκτείνουν το δίκτυο όπου οι πολίτες θα μπορούν να προμηθεύονται τα συγκεκριμένα χάρτινα φαρασάκια, ώστε μπορούν να συλλέγουν τα περιττώματα των ζώων, με περιβαλλοντικό μάλιστα προσανατολισμό καθώς δεν υπάρχει χρήση σακούλας, ενώ τα φαρασάκια είναι από ανακυκλωμένο χαρτί.

Ο κ. Θώδας στη συνάντηση που είχε με την κα Αρκούδη δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που οι συμπολίτες μας αντιμετώπισαν με ευθύνη και ευαισθησία την πρωτοβουλία που αναλάβαμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα με την εγκατάσταση 20 σημείων για τη συλλογή των ακαθαρσιών. Αυτό μας κάνει να θέλουμε να επεκτείνουμε το δίκτυο διανομής του καινοτόμου συστήματος για το μάζεμα ακαθαρσιών και λοιπών σκουπιδιών και σε άλλα σημεία της πόλης. Ο Δήμος Ζωγράφου συνεχίζει να πράττει τα μέγιστα για την προστασία των ζώων και του αστικού περιβάλλοντος. Όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να διασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις ώστε οι πιο πιστοί μας φίλοι, να έχουν τη φροντίδα που  τους αρμόζει, διατηρώντας το περιβάλλον μας καθαρό».

Στη δράση συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας του Δήμου Ζωγράφου, Δήμος Μπουλούκος.

Υπενθυμίζεται, ότι οι κάτοικοι που βγάζουν βόλτα το κατοικίδιο τους, έχουν τη δυνατότητα να εφοδιαστούν ΔΩΡΕΑΝ, το νέο χάρτινο φαρασάκι “ΝΟ ΚΑΚΑ” για τη συλλογή των περιττωμάτων των ζώων από τα εξής σημεία:

Hρώων Πολυτεχνείου – Δίπλα στο Τεχνικό Σχολείο Ηρώων Πολυτεχνείου – Δίπλα στην Πύλη Βίλα Ζωγράφου ( στην επάνω πλευρά), Πλατεία Περού, Πλατεία Κρήτης, Πλατεία Μερκάτη, Γαλήνης στον Πλάτανο, Πλατεία Θεσσαλίας, Πλατεία Κύπρου, στο παρκάκι που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Ζέρβα, Πάρκο «Ρυθμός» – Γεωργίου Παπανδρέου & Μεγάλου Αλεξάνδρου, 49 στρέμματα, Γεωργίου Παπανδρέου 53, Γεωργίου Παπανδρέου 31, στη συμβολή των οδών Γεωργίου Παπανδρέου και Αλέξανδρου Παπάγου, Πάρκο Ισσού, Πλατεία Άνοιξης, Πλατεία Αγίου Θεράποντα, Πλατεία Αόρνου, Πλατεία Αγίου Γερασίμου.

Σχετικά Άρθρα

Δήμος Αριστοτέλη: Ξεκινάει το διεθνές συμπόσιο “FOLLOWING ARISTOTLE”

otavoice

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου επισκέφτηκε την πόλη της Ορεστιάδας

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνάντηση Φ. Ζαΐμη με τον Γ.Γ. Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης

otavoice

Σε Κω και Κάλυμνο ο Αντιπεριφερειάρχης Ν.Αιγαίου Φιλήμονας Ζαννετίδης

otavoice

ΠΟΠ-ΟΤΑ: Στάση εργασίας και συμμετοχή στην συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ, την Τρίτη 21/5

otavoice

Αυτοψία Αμπατζόγλου στο μεγάλο έργο ανακατασκευής-συντήρησης οδών του Αμαρουσίου

otavoice