OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Αρχίζουν ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις στη Δρακότρυπα από τον Δήμο Μουζακίου

Υπογράφτηκε στο Δημαρχείο Μουζακίου, από το Δήμαρχο Θεοφάνη Στάθη και την ανάδοχο εργολήπτρια Μάρθα Δαλαμάγκα, σύμβαση εκτέλεσης εργασιών ασφαλτοστρώσεων και τσιμεντοστρώσεων στην Τοπική Κοινότητα Δρακότρυπας.

Παρούσα στην υπογραφή της σύμβασης ήταν το επιστημονικό στέλεχος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και επιβλέπουσα Ράνια Πάτρα.

Ειδικότερα, προβλέπεται να γίνουν εργασίες βελτίωσης των οδικών υποδομών στην Τοπική Κοινότητα Δρακότρυπας επί τμημάτων τα οποία είτε είναι ασφαλτοστρωμένα και τριμεντοστρωμένα, είτε επί χωματόδρομων που υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τον κυκλώνα «Ιανό».

Ο συνολικός προϋπολογισμός των παρεμβάσεων ανέρχεται στο ποσό των 100.000 Ευρώ, χρήματα που προέρχονται από ανταποδοτικά έσοδα του Δήμου Μουζακίου.

Αναλυτικά, οι προβλεπόμενες εργασίες ανά θέση είναι οι ακόλουθες:
• Θέση «Άγιος Ιωάννης»: Εργασίες κατασκευής ασφαλτόστρωσης μήκους 400 μέτρων και πλάτος 3,50 μέτρων.
• Θέση «Δημοτικό σχολείο προς «Νικαγιά»: Εργασίες κατασκευής ασφαλτόστρωσης μήκους 250 μέτρων, πλάτους από 3,50 μέτρων.
• Θέση «Προς Χαρίση»: Εργασίες κατασκευής τσιμεντόστρωσης από σκυρόδεμα κατηγορίας C16/20 πάχους 0,17 μέτρων, μήκους 40,00 μέτρων, πλάτους 3,50 μέτρων, οπλισμένη με δομικό πλέγμα Β500C οπής 0,10Χ0,10 μέτρα.
• Θέση «Σπάθες»: Εργασίες κατασκευής τσιμεντόστρωσης από σκυρόδεμα κατηγορίας C16/20 πάχους 0,17 μέτρων, μήκους 200,00 μέτρων, πλάτους 3,20 μέτρων, οπλισμένη με δομικό πλέγμα Β500C οπής 0,10Χ0,10 μέτρα.
• Θέση «προς Μάρμαρο»: Εργασίες κατασκευής ασφαλτόστρωσης μήκους 400,00 μέτρων, πλάτους 3,50 μέτρων.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου Θεοφάνης Στάθης, μετά την υπογραφή της αναφερόμενης σύμβασης ανέφερε: «Η Δημοτική αρχή κάνει πράξη τη δέσμευσή της μετά τον καταστροφικό κυκλώνα «Ιανό», για την αποκατάσταση των πολύ σημαντικών ζημιών που υπέστησαν οι Τοπικές Κοινότητες. Οι παρεμβάσεις που ξεκινούν στη Δρακότρυπα, αποτελούν μέρος του συνολικού τεχνικού σχεδιασμού μας ο οποίος εφαρμόζεται με γρήγορους ρυθμούς σε ολόκληρο το Δήμο Μουζακίου με απτά αποτελέσματα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί δυναμικά την προσπάθεια για την άμεση ανάκαμψη και την τοπική ανάπτυξη».

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice