OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Παγκόσμια επιτυχία για το 3ο Δημοτικό Σχολείου Διονύσου – Συμμετοχή σε πιλοτική εφαρμογή για το Μουσικό Λογισμικό Hyperscore

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου σηκώνει την Ελλάδα ψηλά, καθώς αποτελεί το σχολείο που τοποθετεί τη χώρα μας στη λίστα με τις 3 χώρες παγκοσμίως (6 Πολιτείες της Αμερικής, Γερμανία, Ελλάδα), οι οποίες θα συμμετέχουν σε πιλοτική εφαρμογή για το Μουσικό Λογισμικό Hyperscore, που δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε μετά από έρευνες στο M.I.T. Media Lab: https://newharmonyline.org/.

Με πρωτοποριακά λογισμικά που προσφέρουν νέες εκπαιδευτικές μεθόδους και στρατηγικές, το σχολείο ενεργεί ώστε να εμπλέκει τους μαθητές σε καινοτόμες δραστηριότητες, προάγοντας τη δημιουργικότητά τους! Όραμα είναι να εμπλουτίσει τα θεμέλια που παρέχει στους μαθητές, ώστε να υπερβούν τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν, διαμορφώνοντας σύγχρονους ικανούς πολίτες με ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

Σκοποί και στόχοι είναι να υποστηρίξει μορφές δράσης που μετασχηματίζονται σε ιδανικά, για τη διαμόρφωση μιας κοινωνίας με αυτογνωσία και αυτοεκτίμηση των μελών της, που θα συνδέει την ανθρώπινη ύπαρξη με τις ανώτερες αξίες της ζωής!

Δείτε σχετικά βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Τα θυρανοίξια του Μεταβυζαντινού ΙΝ Αγίου Αθανασίου Αφιδνών του Δ. Ωρωπού

otavoice

Για την έλλειψη υποδομών στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου ενημέρωσε την ΠτΔ ο δήμαρχος, Λ. Αλεξανδρίδης

otavoice

ΠΔΕ: Συνάντηση Αναπληρωτή Περιφερειάρχη, Χ. Μπονάνου με τον πρόεδρο της ΑΕΤ Νίκης

otavoice

Στο 13ο μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

otavoice

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Γ.Γ. Εσωτερικών και Οργάνωσης του ΥΠΕΣ

otavoice

Εορτάστηκε στον Πολύγυρο, η επέτειος Κήρυξης της Επανάστασης του 1821 στη Χαλκιδική

otavoice