OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Παγκόσμια επιτυχία για το 3ο Δημοτικό Σχολείου Διονύσου – Συμμετοχή σε πιλοτική εφαρμογή για το Μουσικό Λογισμικό Hyperscore

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου σηκώνει την Ελλάδα ψηλά, καθώς αποτελεί το σχολείο που τοποθετεί τη χώρα μας στη λίστα με τις 3 χώρες παγκοσμίως (6 Πολιτείες της Αμερικής, Γερμανία, Ελλάδα), οι οποίες θα συμμετέχουν σε πιλοτική εφαρμογή για το Μουσικό Λογισμικό Hyperscore, που δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε μετά από έρευνες στο M.I.T. Media Lab: https://newharmonyline.org/.

Με πρωτοποριακά λογισμικά που προσφέρουν νέες εκπαιδευτικές μεθόδους και στρατηγικές, το σχολείο ενεργεί ώστε να εμπλέκει τους μαθητές σε καινοτόμες δραστηριότητες, προάγοντας τη δημιουργικότητά τους! Όραμα είναι να εμπλουτίσει τα θεμέλια που παρέχει στους μαθητές, ώστε να υπερβούν τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν, διαμορφώνοντας σύγχρονους ικανούς πολίτες με ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

Σκοποί και στόχοι είναι να υποστηρίξει μορφές δράσης που μετασχηματίζονται σε ιδανικά, για τη διαμόρφωση μιας κοινωνίας με αυτογνωσία και αυτοεκτίμηση των μελών της, που θα συνδέει την ανθρώπινη ύπαρξη με τις ανώτερες αξίες της ζωής!

Δείτε σχετικά βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Υπογραφή Σύμβασης για πλήρη αναβάθμιση του Ψηφιακού ΚΕΠ Πρέβεζας

otavoice