Πέθανε ο δημοτικός σύμβουλος Αγ. Αναργύρων Γ. Κομματάς – Συλλυπητήρια από το Τμ. Αυτοδιοίκησης ΣΥΡΙΖΑ

Έφυγε, εντελώς απρόσμενα από τη ζωή ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλληλεγγύη, η δύναμή μας» Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερου Γιώργος Κομματάς.

Ο εκλιπών έδωσε μάχες, ως Δημοτικός σύμβουλος και με τα τοπικά κινήματα για την αναβάθμιση της περιοχής του και της Δυτ. Αθήνας. Πρωτοστάτησε στα περιβαλλοντικά ζητήματα, στον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα του πάρκου Αντώνης Τρίτσης, στον τερματισμό του εγκλήματος στον ΧΥΤΑ Φυλης.

Για την απώλεια του Γιώργου Κομματά εξέδωσε ανακοίνωση το Τμ. Αυτοδιοίκησης ΣΥΡΙΖΑ και στην οποία αναφέρει:

“Το Τμήμα Αυτοδιοίκησης θρηνεί την απώλεια ενός ξεχωριστού συντρόφου, ενός ξεχωριστού ανθρώπου, ο γιατρός Γιώργος Κομματάς δεν είναι πια μαζί μας. Υποψήφιος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων- Καματερού, με την Αλληλεγγύη η δύναμη μας, το 2014 και το 2019 έδωσε μάχες, ως Δημοτικός σύμβουλος και με τα τοπικά κινήματα για την αναβάθμιση της περιοχής του και της Δυτ. Αθήνας. Πρωτοστάτησε στα περιβαλλοντικα ζητήματα, στον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα του πάρκου Αντώνης Τρίτσης, στον τερματισμό του εγκλήματος στον ΧΥΤΑ Φυλης. Θα θυμόμαστε πάντα την ανιδιοτέλεια και το χαμόγελου του, την διαρκή προσπάθεια να κάνει την πόλη του αξία να ζει κανεις, όπως έλεγε, την συμμετοχή του στις δράσεις κοινωνικης αλληλεγγύης.

Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.
Σχολιάστε