OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Δ. Αχαΐας: Άμεση δρομολόγηση και προσθήκη μιας στάσης

Δύο είναι τα σημεία στα οποία επέμεινε ο Δήμαρχος στη επιτόπια συνάντησή του με τους αρμόδιους του ΟΣΕ, της ΤΡΕΝΟΣΕ και της Περιφέρειας κατά τη δοκιμαστική διαδρομή του προαστιακού σιδηρόδρομου μέχρι την Αχαγιά.

Το πρώτο σημείο είναι η ανάγκη, επί τέλους, για δρομολόγηση της γραμμής. Το δεύτερο σημείο είναι η προσθήκη ακόμα μιας στάσης και μάλιστα τερματικής περίπου 600 μέτρα από τον υπάρχοντα σταθμό στην Κάτω Αχαΐα.

«Για τη δρομολόγηση της γραμμής δεν έχω πια να προσθέσω κάτι το ιδιαίτερο. Πρόκειται για μια κωμωδία που πρέπει να τερματιστεί άμεσα με την άμεση έναρξη των δρομολογίων» τόνισε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και πρόσθεσε:

«Ακόμα πιο σημαντική είναι όμως η προσθήκη μιας στάσης, που θα φέρει το τρένο σε απόσταση αναπνοής από την Κάτω Αχαΐα και από το παραλιακό της μέτωπο. Αυτή η εξέλιξη θα αυξήσει κατακόρυφα τη χρηστικότητα της γραμμής, θα μεγιστοποιήσει τη χρήση της από τους Αχαγιώτες και θα κάνει άνετη την πρόσβαση στο υπό ανάπλαση παραλιακό μας μέτωπο. Είχα την ευκαιρία να τα εξηγήσω όλα αυτά στους συναρμόδιους και διατηρώ την πεποίθηση ότι συνάντησα θετική ανταπόκριση», κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ ΑΔΑ -ΤΕΕ για υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου

otavoice

Στο Δήμο Τήνου ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Ιωάννης Παππάς

otavoice

Η Καστοριά τιμά τα 353.000 αθώα θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού

otavoice

Δίκτυο μωβ κάδων για πρώτη φορά στο δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων

otavoice

Την ίδρυση σχολών πετράδων σε Πεντάλοφο Κοζάνης και Αρκαδία εξήγγειλε η υπουργός Πολιτισμού

otavoice

Δήμος Καλαμαριάς και Μαμαγαία δημιουργούν Κοινότητα Πάρκου Κόδρα

otavoice