OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ναυπλιέων: Στο Νοσοκομείο της πόλης άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης προς όλους όσοι μάχονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας

Φωταγωγήθηκε χθες (16/12) το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Ναυπλιέων στο νοσοκομείο της πόλης. Η Δημοτική Αρχή προχώρησε σε αυτή την συμβολική εκδήλωση που είχε διπλή σημασία. Από τη μια είναι η ένδειξη σεβασμού προς όλους όσοι μάχονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή και από την άλλη επιθυμεί να ενισχυθεί η προσπάθεια των πολιτών να παραμείνουν υπεύθυνοι βοηθώντας τόσο τους ίδιους όσο τις οικογένειές τους για να ξεπεραστεί ο κίνδυνος.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος της πόλης ανέφερε:

«Ανάβουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας και θέλουμε να φωτίσει την ψυχή μας, ιδιαίτερα τις ημέρες που έρχονται πρέπει να είμαστε άνθρωποι για τους ανθρώπους, για όλους αυτούς που δίπλα μας έχουν ανάγκη, που δεν πρέπει καμία στιγμή να τους ξεχάσουμε, δεν πρέπει καμία στιγμή να μην σκεφτούμε αν έχουν κάτι που θα ήθελαν να ζητήσουν και δεν το έχουν ζητήσει και να τους το δώσουμε. Το δέντρο θέλουμε να φωτίσει την καρδιά μας, το μυαλό μας, θέλουμε πάνω απ’ όλα να φωτίσει το χώρο που βρισκόμαστε. Η Υγεία πρέπει να είναι η προτεραιότητα. Οι άνθρωποι που την υπηρετούν μπαίνουν πλέον το επίκεντρο εδώ και πολύ καιρό. Τους αξίζει η εκτίμησή μας και ο απεριόριστος σεβασμός μας. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτούς που με τον καθημερινή προσωπικό τους αγώνα καλύπτουν όλα τα υπόλοιπα ελλείμματα είτε αυτά λέγονται κτηριακές υποδομές είτε λέγεται λιγότερο προσωπικό, χωρίς ούτε μία στιγμή να διαμαρτυρηθούν.

Είμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο νοσοκομείο μας το οποίο δεν θα εγκαταλείψουμε καμία στιγμή και σε αυτούς που υπηρετούν σε όλες τις δομές Υγείας. Είμαστε υπερήφανοι που οι γιατροί μας αυτή τη στιγμή υπηρετούν σε περιοχές που έχουν πολύ μεγαλύτερη ανάγκη, επιδημιολογικά, απ’ ότι εδώ. Είμαστε υπερήφανοι γιατί η πρώην δήμαρχος Μηδέας κα Κανέλλα Τζιάρου είναι αυτή τη στιγμή στη Δράμα και υπηρετεί την Υγεία για να δείξει ότι ο άνθρωπος παραμένει πάντα άνθρωπος. Για εμάς τους αυτοδιοικητικούς είναι μία παραπάνω τιμή. Αυτό το δέντρο, λοιπόν, πρέπει να φωτίσει την καρδιά μας, την ψυχή μας, το μυαλό μας. Να φωτίσει αυτούς που παλεύουν για την Υγεία, και φυσικά να φωτίσει και τον δρόμο μας που δεν μπορεί να είναι πάντα με πανδημία. Ο δρόμος μας την επόμενη ημέρα θα είναι πιο φωτεινός. Καλές γιορτές σε όλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θετικός στον κορονοϊό υπάλληλος του Δήμου Ναυπλιέων

Απόδραση στο Ναύπλιο τώρα… με το Nafplio Virtual Tour!

Στο προαύλιο του Νοσοκομείου Ναυπλίου θα ανάψει το φετινό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Ναυπλιέων

Σχετικά Άρθρα

Επιτυχής η άσκηση «Δια Πυρός» της Πυροσβεστικής στην Μαλακάσα Ωρωπού

otavoice

Η Τράπεζα Πειραιώς στη Βάρδα παραμένει και επίσημα σε λειτουργία

otavoice

Παρέμβαση Κ. Πελετίδη στον Γ.Γ. Διαχείρισης Αποβλήτων για την ανακύκλωση συσκευασιών

otavoice

Ο Δήμος Αμαρουσίου γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

otavoice

Δήμος Κατερίνης: Ενημέρωση για πυρασφάλεια -πυροπροστασία στο προσωπικό και μέλη των ΚΑΠΗ

otavoice

Εκδήλωση για τα 30 χρόνια λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου Μοσχάτου-Ταύρου

otavoice