Απόδραση στο Ναύπλιο τώρα… με το Nafplio Virtual Tour!

Ο Δήμος Ναυπλιέων εναρμονιζόμενος πάντα με τις ανάγκες των εποχών, δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά και τώρα, προσφέροντας ένα γοητευτικό «εναλλακτικό» ταξίδι σε 52 σημεία ενδιαφέροντος της ιστορικής πόλης, μέσω του κινητού και του υπολογιστή.

Το Nafplio Virtual Tourμας δίνει τη δυνατότητα μιας εικονικής απόδρασης εν μέσω καραντίνας. Μέσα από την οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή τους, οι πολίτες μπορούνε να εξερευνήσουνε όλα τα ιστορικά μνημεία της παλιάς πόλης του Ναυπλίου, αρκεί να επισκεφτούνε την ιστοσελίδα  www.nafplio-tour.gr.

Μέσω της διαδικτυακής αυτής εφαρμογής ψηφιακής περιήγησης που ανέπτυξε ο Δήμος, μπορείτρ να περιηγηθείτε σε εμβληματικά σημεία της πόλης, όπως η Πλατεία Συντάγματος, ο ναός του Αγίου Σπυρίδωνα και το Αρχαιολογικό Μουσείο και ανακαλύπτουμε κάποια από τα «μυστικά» της, όπως η Οικία Άρμανσμπεργκ, η Πύλη Σαγρέδου ή ο Τουρκικός Μεντρεσές.

Ο Δήμος Ναυπλιέων μέσω του Naflpio Virtual Tour σας προσκαλεί σε μια βόλτα σε τουριστικά αξιοθέατα, αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικά μνημεία, εκκλησίες, μουσεία και πλατείες μέσα από φωτογραφίες και πανοραμικές απεικονίσεις 360ο καθώς επίσης και μέσα από σύντομες και ενδιαφέρουσες ηχητικές αφηγήσεις. Η εφαρμογή είναι μάλιστα διαθέσιμη σε 5 γλώσσες, οπότε δίνεται η δυνατότητα να «συνταξιδέψουμε» εικονικά ακόμα και με φίλους από το εξωτερικό.

Παράλληλα, με την άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις, δίνεται και πάλι η ευκαιρία να περπατήσετε τα γραφικά στενά του Ναυπλίου και να ξεναγηθούμε μέσω της ίδιας εφαρμογής, αξιοποιώντας τη δυνατότητά της να εντοπίζει τη θέση σας μέσω GPS και να σας παρέχει πληροφόρηση για τα σημεία ενδιαφέροντος που συναντάτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο προαύλιο του Νοσοκομείου Ναυπλίου θα ανάψει το φετινό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Ναυπλιέων

Παραχώρηση προς χρήση του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. από τον Δήμο Ναυπλιέων

Ανάθεση εκπόνησης μελέτης Στρατηγικού Σχεδιασμού Ανάπτυξης Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων

 
Σχολιάστε