Δήμος Καστοριάς: Η εορταστική ατμόσφαιρα θα φτάσει διαδικτυακά σε κάθε σπίτι!

To Διαδικτυακό Πρόγραμμα “8με8” Δήμου Καστοριάς

Πριν από ένα χρόνο, η δημοτική αρχή πραγματοποίησε ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, το οποίο κατά γενική ομολογία είχε τεράστια απήχηση και συμμετοχή. Φέτος δυστυχώς, οι συνθήκες επιβάλλουν μία διαφορετική κατάσταση, λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων που ισχύουν πανελλαδικά.

Ωστόσο, ο Δήμος Καστοριάς, εφαρμόζοντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων για κάθε ηλικία. Αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες της τεχνολογίας και των ψηφιακών μέσων, η εορταστική ατμόσφαιρα θα φτάσει διαδικτυακά σε κάθε σπίτι, μέσα από 30 περίπου οπτικοακουστικές εκδηλώσεις.

Όλες οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν σε πρώτη προβολή από τα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Καστοριάς: την ιστοσελίδα: 8 με 8 – Δήμος Καστοριάς (kastoria.gov.gr), τη σελίδα facebook: (4) Δήμος Καστοριάς | Facebook και το κανάλι YouTube: Δήμος Καστοριάς – YouTube, ενώ θα δοθούν για αξιοποίηση και μετάδοση και σε όλα τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Σημειώνεται ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα πριν από κάθε εκδήλωση, θα δημοσιοποιούνται περισσότερες πληροφορίες, ενώ σε οποιαδήποτε περίπτωση αλλαγής του προγράμματος, θα υπάρχει άμεση ενημέρωση.

Ο Δήμος Καστοριάς και η Αντιδημαρχία Τουρισμού, Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων, ευχαριστούν θερμά όλους τους συντελεστές κι εύχονται καλή διασκέδαση και χαρούμενες γιορτές με υγεία! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία φανταστική “Μαγική Λιμνοπολιτεία” στολίζει το Δημαρχείο Καστοριάς!

Ο Δήμος Καστοριάς στο πλευρό των πολιτών που έχουν ανάγκη

Δήμος Καστοριάς: Νοσταλγία και όμορφες εικόνες στη διαδικτυακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

 
Σχολιάστε