Δήμαρχος Ωρωπού: «Η φροντίδα μας είναι στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου που όλοι θα είμαστε ίσοι»

Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία είναι η 3η Δεκεμβρίου και ο Δήμος Ωρωπού συντάσσεται με το οικουμενικό μήνυμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και την αναπηρία ως ένα παγκόσμιο ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Είναι ημέρα απολογισμού ως άνθρωποι και ως φορείς για τη χρονιά που πέρασε αλλά δράσεων για τη χρονιά που έρχεται. Η σκέψη μας και η φροντίδα μας ως άνθρωποι και ως Δημοτική Αρχή είναι στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου που όλοι θα είμαστε ίσοι και θα απολαμβάνουμε χωρίς εμπόδια, περιορισμούς και αποκλεισμούς τις χαρές της ζωής», τόνισε ο Δήμαρχος του Δήμου Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.

Ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Καπανδριτίου Πολυδενδρίου, Αθλητισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης και αρχιτέκτονας του νέου Ειδικού Νηπιαγωγείου που θα κατασκευαστεί τους επόμενους μήνες στον Ωρωπό, Φώτης Χρυσούλας τόνισε:

«Θέλουμε και πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά στην ελληνική κοινωνία και φυσικά στο Δήμο μας για να μπορούν οι άνθρωποι με αναπηρία να νιώθουν ισότιμοι και να απολαμβάνουν τις χαρές της ζωής χωρίς στερήσεις και αποκλεισμούς. Με σεβασμό, αγάπη, αλληλεγγύη και φροντίδα είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας. Ετοιμάζουμε και σχεδιάζουμε δράσεις και υποδομές που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων με αναπηρία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Ωρωπού για το σεισμό: «Μένουμε ψύχραιμοι και έχουμε έγκυρη ενημέρωση»

Το κοινωνικό έργο της δημοτικής αρχής Γιασημάκη, στον Ωρωπό

Δήμαρχος Ωρωπού: «Το μήνυμα του Αγ. Ανδρέα μας οδηγεί σε δύσκολες στιγμές και είναι δυνατό αυτές τις δύσκολες ώρες»
Σχολιάστε