Επίσκεψη του Δημάρχου Λαυρεωτικής στον Δήμαρχο Καρδίτσας

Το Δήμαρχο Λαυρεωτικής κ. Δημήτρη Λουκά και τους Αντιδημάρχους κ. Ηλία Στουραίτη και Θανάση Μακροδημήτρη υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος. Η συνάντηση έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Σωτ. Αντωνίου και στη διάρκεια της ο κ. Β. Τσιάκος ευχαρίστησε το Δήμαρχο γιατί με πρωτοβουλία του έστειλε στην Καρδίτσα προσωπικό του Δήμου και με ειδικά μηχανήματα προχώρησαν σε πλύσιμο δρόμων, πλατειών και πεζοδρομίων.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Λουκάς στη συνάντηση με τον κ. Τσιάκο υπογράμμισε ότι είναι καθήκον της αυτοδιοίκησης να συνδράμει σε τέτοιες περιπτώσεις καταστροφών καθώς είναι ο θεσμός που βρίσκεται πιο κοντά στους πολίτες. Ο κ. Τσιάκος από την πλευρά του ευχαρίστησε θερμά τον δήμαρχο και τα στελέχη του Δήμου Λαυρεωτικικής που βρέθηκαν στην πόλη μας και συνέβαλαν με τις προσπάθειες τους να καθαριστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά η πόλη.

Εξάλλου υπογράμμισε ότι είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον της Αυτοδιοίκησης από κάθε σημείο της χώρας να στηρίξει την Καρδίτσα μετά την καταστροφική πλημμύρα. Τέλος οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για συνάντηση σε προσεχή χρόνο ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία που εγκαινιάστηκε.
Σχολιάστε