OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δωρεά προκατασκευασμένου οικίσκου στο Κέντρο Υγείας από τον Δήμο Ελασσόνας

Έναν προκατασκευασμένο οικίσκο για εξέταση Covid-19 δώρισε στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας ο Δήμος Ελασσόνας, ανταποκρινόμενος στις ιδιαίτερες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας.

Ο οικίσκος τοποθετήθηκε στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας, προκειμένου να διενεργείται εκεί ο έλεγχος πιθανού κρούσματος covid-19 και να αποφεύγεται η επίσκεψη στα ιατρεία και η επαφή με το υπόλοιπο υγειονομικό προσωπικό.

Η παράδοση του οικίσκου έγινε παρουσία του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα, της Αντιδημάρχου κοινωνικής πρόνοιας κ. Φρ. Καρκαβανίδου-Σκρέτα, της Διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας κ. Ν. Ρέικου-Καφφέ και της αν. προϊσταμένης νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Αθ. Τσακνάκη.

«Με την εγκατάσταση του οικίσκου στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας δίνουμε τη δυνατότητα να εξετάζονται τα ύποπτα περιστατικά covid-19 σε ανεξάρτητο χώρο, προσφέροντας ασφάλεια στους εργαζόμενους και προστασία στους ασθενείς. Ο Δήμος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της κ. Καφφέ και μετά από έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου παραδώσαμε σήμερα τον οικίσκο στους υγειονομικούς του Κέντρου», δήλωσε ο κ. Γάτσας.

Η κ. Καφφέ ευχαρίστησε το Δήμο Ελασσόνας για τη δωρεά και δήλωσε ότι ο οικίσκος θα συμβάλει σημαντικά στον έλεγχο της μετάδοσης του covid-19 στην περιοχή και τα κρούσματα με κλινική συμπτωματολογία θα αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά.

Σχετικά Άρθρα

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Υπογραφή Σύμβασης για πλήρη αναβάθμιση του Ψηφιακού ΚΕΠ Πρέβεζας

otavoice

Σε δημόσια διαβούλευση η κυκλοφοριακή μελέτη για την Αρχαία Κόρινθο

otavoice