OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Περιφέρεια ΑΜΘ: Σεμινάρια κορονοϊού από το Νομαρχιακό ΚΕΚ Ξάνθης

Το Νομαρχιακό ΚΕΚ Ξάνθης σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ολοκλήρωσε το πρώτα σεμινάρια COVID-19 για τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που δήλωσαν συμμετοχή. Στους επιχειρηματίες, εργαζόμενους και πολίτες της περιφέρειας τα σεμινάρια αυτά είναι δωρεάν, γίνονται διαδικτυακά και τους θωρακίζουν από τους κινδύνους που ελλοχεύει η Πανδημία.

Οι επιχειρήσεις της Περιφέρειάς μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά συμμετοχή στην ιστοσελίδα https://docs.google.com/forms/d/1Qu63bMoxTX_ZWsziugVkqAeKMazQdaC3-FMUTCfdnVM/viewform?ts=5f04c8b4&edit_requested=true. Για πολλές επιχειρήσεις η πιστοποίηση COVID-19 είναι υποχρεωτική και σε περίπτωση που δεν υπάρχει κινδυνεύουν με υψηλά πρόστιμα βάσει της ΚΥΑ 1881/29-5-2020 (ΦΕΚ Β’2084/2020) για παράβαση των στοιχείων των ειδικών υγειονομικών πρωτόκολλων.

Η πρόσκληση αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια ενίσχυσης των επαγγελματιών, των εργαζομένων και των πολιτών της περιφέρειάς. Οι επαγγελματίες μας υγειονομικού ενδιαφέροντος αποτελούν μία από τις σημαντικότερες κινητήριες δυνάμεις στην στήριξη του τουρισμού και της ανάπτυξης.

Κώστας Κουρτίδης

  • Εντεταλμένος Σύμβουλος ΠΑΜ-Θ
  • Πρόεδρος Νομαρχιακού ΚΕΚ Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Κοζάνη: Κλειστή η γέφυρα Σερβίων την Κυριακή για δοκιμές φόρτισης

otavoice

O Δημήτρης Δεληγιάννης επικεφαλής της Συμπαράταξης Λαρισαίων

otavoice

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice