OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Οι καλύτερες προτάσεις για καλοκαιρινή από-δραση στον Δήμο Ζηρού

Κάθε καλοκαίρι -και ειδικά φέτος που οι συνθήκες είναι διαφορετικές- όλοι αναζητούμε ήρεμη και ασφαλή περιοχή να ‘γεμίσουμε τις μπαταρίες μας’, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης συνδυαστικά με τις ομορφιές της φύσης αλλά και τις ανέσεις που μπορεί να μας παρέχει ένας τόπος.

Σ’ αυτή την αναζήτηση ο Δήμος Ζηρού, προβάλει ως η ιδανική επιλογή. Η φυσική και ιδιαίτερου κάλους λίμνη Ζηρού, η τεχνητή λίμνη του υδροηλεκτρικού εργοστασίου στον Λούρο Ποταμό, τα όμορφα ποτάμια οι κάμποι, οι ραχούλες, τα βουνά, τα αρχαιολογικά και ιστορικά μνημεία, οι πανέμορφοι Ιεροί Ναοί με τα προσκυνήματα, οι πηγές και οι νερόμυλοι του Αγίου Γεωργίου, το Ρωμαϊκό υδραγωγείο, το αρχαίο Όρραον, το Κάστρο στα Πέντε Πηγάδια, ο Κοκκινοπηλός και τόσα ακόμη, συνθέτουν το πιο ενδιαφέρον παζλ για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις.

Και όλα τα παραπάνω συνδυασμένα με τις υπέροχες τοπικές γαστρονομικές προτάσεις, αλλά και τις πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις.

Εντάξετε λοιπόν, τον Δήμο Ζηρού στους προσεχείς προορισμούς σας και να είσαστε βέβαιοι ότι η ομορφιά του τόπου μας και οι υπέροχοι και φιλόξενοι κάτοικοί του, θ’ ανταμείψουν αυτή την επιλογή σας.

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσκεψη Χατζηδάκη στον Δήμο Τρικκαίων για τους πλημμυροπαθείς

otavoice

Δήμος Παιανίας: Ευρεία σύσκεψη για την Αντιπυρική περίοδο 2024

otavoice

Ο τελικός του UEFA Europa Conference League ξεκινάει από το Θησείο και την Πλατεία Κοτζιά

otavoice

Δ.Πυλαίας-Χορτιάτη: Παρουσίαση εκμαγείων – αντιγράφων της αρχαίας Στρέψας

otavoice

ΔΕΘ-HELEXPO: Εγκαινιάστηκε η 7η Art Thessaloniki

otavoice

Δ.Δίου-Ολύμπου: Επτά ακτές των Δ.Ε. Αν. Ολύμπου-Λιτοχώρου τιμήθηκαν με «Γαλάζια Σημαία»

otavoice