OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Νέας Σμύρνης: Ξεκινά η διαδικασία ηλεκτρονικής αίτησης για την δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»

Ξεκινά την Τρίτη (21/7), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (2ας Μαίου 8), καθημερινές από 8.30 ως 17.30, η διαδικασία της ηλεκτρονικής  αίτησης για τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»,  που αφορά τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς για το σχολικό έτος  2020-2021.
Η προθεσμία λήγει την Τρίτη (4/8) και οι αιτήσεις υποβάλλονται για  πρώτη φορά ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr).
Η είσοδος στην  ηλεκτρονική εφαρμογή γίνεται με τη χρήση των κωδικών Taxisnet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι.
Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης. Εξαιρούνται των ανωτέρω περιορισμών (ύψος οικογενειακού εισοδήματος, κατάσταση απασχόλησης και οικογενειακής κατάστασης) τα προς φιλοξενία ΑμεΑ.
Οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου οι ίδιες/οι να επιλέξουν το Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στον τηλεφωνικό αριθμό 2109330944.

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice