OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Παύλου Μελά: “Ανέπαφη” συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης από το 7ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μετεώρων Πολίχνης το Σάββατο (11/4)

Το 7ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μετεώρων Πολίχνης συγκεντρώνει το Σάββατο 11/04/2020, και τις ώρες 10:00 έως 14:00, στην έδρα του συστήματος, στο αλσύλλιο Μετεώρων, Στρ. Τσίρκα & Φ. Κόντογλου, ανέπαφη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων, για οικογένειες του Δήμου Παύλου Μελά, που δυσκολεύονται τις ημέρες της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά, καθώς και στους Ιερούς Ναούς Αγίου Ιωάννη Θεολόγου και Αγίου Ραφαήλ, για να δοθούν στις κοινωνικές δομές τους.

Τονίζεται ιδιαιτέρως πως η παράδοση θα γίνεται ΑΝΕΠΑΦΑ, έξω από τα γραφεία του συστήματος και με τήρηση όλων των απαραίτητων αυστηρών μέτρων ασφάλειας.

Οι πολίτες καλούνται να αποστείλουν γραπτό μήνυμα με το κινητό τους στον αριθμό 13033 με ένδειξη 4 και ακολούθως να προσέρθουν στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί η κοινωνική δράση των Προσκόπων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αρχηγό Συστήματος κύριο Παναγιώτη Καράμπελα στο 6947261911.

Το 7ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μετεώρων Πολίχνης ανήκει στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (Ν.Π.Ι.Δ.), που έχει χαρακτήρα κοινωφελή, μη κερδοσκοπικό και τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Τα μέλη του συστήματος επιτελούν συχνά κοινωνικό έργο, πιστά στην υπόσχεση, που έχουν δώσει :

«Υπόσχομαι στην τιμή μου να εκτελώ το καθήκον μου, προς το Θεό και την πατρίδα.

Να βοηθώ κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση, και να τηρώ το νόμο του προσκόπου».

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ SPOT

 

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης: Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα που αντιστέκεται ακόμα!

otavoice

Χ. Δούκας: «Η πόλη δεν αντέχει άλλο τσιμέντο και νέα μεγαθήρια»

otavoice

Νέα σελίδα στον ΕΔΣΝΑ: Πρόεδρος ο Μπάμπης Σιάτρας- Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή

otavoice

Σε πανηγυρικό κλίμα τα εγκαίνια της 70ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς

otavoice

Ψηφιακή εφαρμογή, «Μια Βόλτα στο Άλσος της Κηφισιάς»

otavoice

Στο Δήμο Μαλεβιζίου η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου

otavoice