OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Κυρίζογλου: Ανήκουμε στο “κόμμα” του λαού του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποίησε την έβδομη προεκλογική ομιλία ο νυν δήμαρχος υποψήφιος δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου στην πλατεία Κωνσταντίνου Τσομπάνογλου στη Δημοτική Κοινότητα Μενεμένης.

Ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Κυρίζογλου αναφέρθηκε στο έργο που πραγματοποιήθηκε κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο και παρουσίασε το νέο πρόγραμμα της Δημοτικής περιόδου 2019-2023.

Στο τέλος της ομιλίας ανακοίνωσε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Συμβούλους των Δημοτικών Κοινοτήτων. Ακολουθήσε συναυλία από τους Μούτσο Στέλιο (πλήκτρα), Πεκερίδη Παναγιώτη (Μπουζούκι), Μπακάλη Χρήστο (Κλαρίνο), Ρώσση Ανδρέα (Κιθάρα) και Χατζηγεωργίου Χριστίνα (τραγούδι).

“Διαχειριστήκαμε κρίσεις (έντονες χιονοπτώσεις και πολυήμερος παγετός, εκκένωση περιοχών για εξουδετέρωση βόμβας, πολυήμερες απεργίες εργαζομένων στην καθαριότητα, μεγάλες βροχοπτώσεις κ.λπ.) με επιτυχία. Στη διαχείριση κρίσεων φαίνεται άλλωστε και αποδεικνύεται η ικανότητα, η αξιοσύνη και αξιοπιστία κάθε διοίκησης. Δημιουργήσαμε ήδη ένα ισχυρό οικονομικά και αποτελεσματικό δήμο μέσα στην οικονομική κρίση. Σύμφωνα με ανεξάρτητη εξωτερική αξιολόγηση ο δήμος μας αναδείχθηκε στην κατηγορία των μεγάλων αστικών δήμων της χώρας μας στην 4η θέση πανελλαδικά (μεταξύ των 325 της χώρας) ως προς την συνολική του αποτελεσματικότητα, τον οικονομικό προγραμματισμό και την ανταποδοτικότητα προς όφελος των πολιτών. Επίσης το 2017, η Επιτροπή Επιλογής Έργων του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής, κατά την απονομή των Ετήσιων Βραβείων Αρχιτεκτονικής, μεταξύ 19 συμμετεχόντων έργων βράβευσε το «Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο» με τη θεατρική σκηνή του «Σοφία Βέμπο», στην κατηγορία «Κτίρια Κοινόχρηστης Λειτουργίας». Ακολούθησε στις 1.3.19 δεύτερη διεθνής διάκριση και βράβευση, ανάμεσα σε εκατοντάδες έργα: επιλέχθηκε από το περιοδικό ΔΟΜΕΣ (Διεθνής Επιθεώρηση Αρχιτεκτονικής) μαζί με 9 έργα στην κατηγορία «Καλύτερο Πραγματοποιημένο Έργο”, τόνισε μεταξύ άλλων κατά την ομιλία του ο κ. Κυρίζογλου.

“Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές για τη νέα δημοτική περίοδο 2019-2023, το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» είναι έξω από τις ανούσιες κομματικές περιχαρακώσεις. Δεν ανακαλύψαμε τώρα τον ανεξάρτητο και τον αδέσμευτο χαρακτήρα της αυτοδιοίκησης. Πάντοτε αυτό πιστεύαμε, αυτό διακηρύσσουμε και αυτό κάνουμε πράξη. Ανήκουμε στο «κόμμα» του λαού του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, διασφαλίζοντας σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Σας καλούμε να μοιραστείτε μαζί μας το όραμα, τους στόχους και την πραγμάτωσή τους. Σας καλούμε σε μια κοινή προσπάθεια και συμπόρευση, όλες και όλους, για ένα δήμο δυναμικό, για ένα δήμο αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και προόδου”, διαμήνυσε επίσης.

Ο κύκλος των ομιλιών του Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης θα κλείσει την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 και ώρα 8.00΄ μ.μ. στην κεντρική ομιλία του που θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων (Ελ. Βενιζέλου και Πανταζοπούλου) στη Δημοτική Κοινότητα Αμπελοκήπων.

Σχετικά Άρθρα

Ολοκληρώθηκε ο 8ος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ

otavoice

Ο Ισίδωρος Μάδης νέος πρόεδρος του ΣΠΑΥ

otavoice

Ο Δήμος Σαρωνικού πρώτος στην ιστορία της Ελλάδας που θα παράγει επεξεργάσιμα δεδομένα

otavoice

Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ναυπλιέων

otavoice

Στην Καλαμάτα η παρουσίαση της Δράσης Στρατηγικής Σημασίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ»

otavoice

Δ.Αλεξ/πολης: Συνεργασία με την Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής “Π.Σακελλαρόπουλος”

otavoice