OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Αμπατζόγλου: «Ο Εθελοντισμός δεν έχει πολιτικό χρώμα»

Ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η υπεύθυνη του Τομέα Εθελοντισμού της Β4 ΝΟΔΕ Κορίνα Λιούτα με θέμα τη “συνύπαρξη” Εθελοντισμού και Πολιτικής.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου, απηύθηνε χαιρετισμό εξάρωντας την πρωτοβουλία της διοργανώτριας δεδομένου ότι στις ημέρες τις κρίσης ο εθελοντισμός αποτελεί κύριο παράγοντα για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και την προστασία των ευπαθών ομάδων.

Ο κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε:
«Συγχαίρω την Κορίνα Λιούτα για την εξαιρετική της πρωτοβουλία. Με την ευκαιρία θέλω να δηλώσω πως ο εθελοντισμός για το συνδυασμό μας το “Μαρούσι – Νέα Εποχή”, είναι κουλτούρα και τρόπος άσκησης πολιτικής. Για το λόγο αυτό θέλω να τονίσω πως Προγράμματα Εθελοντισμού με την έννοια της συμμετοχής του Πολίτη σε κοινές δράσεις θα είναι καθημερινότητα για τη δική μας Διοίκηση. Θα λειτουργήσουμε σε τρεις άξονες. Ο πρώτος αφορά στην ενημέρωση και εκπαίδευση των συμπολιτών μας για τη διαδικασία συμμετοχής σε ομάδες εθελοντισμού και των τρόπων άσκησης αυτού. Ο δεύτερος αφορά στο συντονισμό των εθελοντών για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων. Και ο τρίτος, στην αξιοποίηση και ενίσχυση των Δημοτικών δομών.
Η κοινωνική συνοχή, η πολιτική προστασία, η απρόσκοπτη πρόσβαση των ευπαθών ομάδων σε υπηρεσίες για μία αξιοπρεπή διαβίωση, είναι χαρακτηριστικά που διέπουν την πολιτική μας και που θα δώσουν το νέο ισχυρό στίγμα της ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης στο Μαρούσι της Νέας Εποχής».

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice