OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Θεσσαλονίκης: Παρέμβαση Μπουτάρη για τα ατυχήματα με τα ηλεκτρικά πατίνια

Την παρέμβαση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη προκάλεσαν τα δύο ατυχήματα με ηλεκτρικά πατίνια που σημειώθηκαν το προηγούμενο διάστημα στην πόλη.

Από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Μπουτάρης υποστήριξε ότι “έχουν ήδη καταγραφεί δυο ατυχήματα”, τονίζοντας ότι επικοινώνησε με την τροχαία και ενημερώθηκε ότι δεν υπάρχει θεσμικό πλαίσιο για όλη αυτήν την ιστορία.

“Το παρακολουθούμε το θέμα, θα είμαστε σε επικοινωνία για να μπει κάποια τάξη γιατί είναι επικίνδυνα πια”, όπως τόνισε. Ανέφερε ότι αυτήν τη στιγμή μπορούν να αναπτύξουν ταχύτητα έως 20 χιλιόμετρα την ώρα. “Είκοσι χιλιόμετρα είναι ανεξέλεγκτη πια η ταχύτητα για πατίνια, προτείνω να μπορούν να αναπτύσσουν ταχύτητα από 5-10 χιλιόμετρα την ώρα το πολύ”, πρόσθεσε, σύμφωνα με το typosthes.gr.

Αναφορά έκανε και στο θέμα με τον ποδηλατόδρομο στην οδό Παπάφη που έχει προκαλέσει αντιδράσεις, σημειώνοντας ότι βρέθηκε λύση η οποία προβλέπει χώρους πάρκινγκ στην περιοχή και συγκεκριμένα στην οδό Κερκύρας, στην Καυτανζόγλου με νέα Εγνατία και στη Λαχανά.

 

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice