OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Η Κική Βαρβαρήγου υποψήφια του συνδυασμού «Η ΣΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ» του Δημάρχου Γ. Μαραγκού

Ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης και υποψήφιος ξανά για το δημαρχιακό αξίωμα με την δημοτική παράταξη «Η ΣΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ» Γιώργος Μαραγκός δεν σταματά να ανακοινώνει υποψήφιους συμβούλους.

Σήμερα ήταν σειρά της Κικής Βαρβαρήγου να ανακοινωθεί από την παράταξη του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης. Ο Γιώργος Μαραγκός έδωσε τα χέρια με την γνωστή νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και συνεχίζει τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου του με ανθρώπους που έχουν γνώσεις, όραμα, ποιότητα και αγάπη για την πόλη. Με ανθρώπους που είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της καθημερινότητας της τοπικής κοινωνίας που με ευπρέπεια, ήθος και πράξεις πορεύονται σε οικογενειακό, επαγγελματικό και συλλογικό επίπεδο.

“Το όραμά μου είναι να δω το νησί μου να ‘ανθίζει’ σε όλα τα επίπεδα και πιστεύω ότι αυτό μπορεί να το καταφέρει ο συνδυασμός ‘Η ΣΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ’ του Γιώργου Μαραγκού, συνεχίζοντας το έργο που ήδη έχει ξεκινήσει τα τελευταία πέντε χρόνια. Από την πλευρά μου, έχοντας υψηλή συναίσθηση χρέους και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, θεωρώ ότι έχω τις δυνατότητες να βοηθήσω σημαντικά στον κοινωνικό τομέα” ανέφερε στις πρώτες της δηλώσεις η Κική Βαρβαρήγου.

Βιογραφικά στοιχεία

Η Κυριακή (Κική) Βαρβαρήγου γεννήθηκε στην Ερμούπολη το 1973 και είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Μπιλάλη, Απόστρατο Αξιωματικό του Λ.Σ. (βαθμός Πλωτάρχη), με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Γιώργο και τον Χρήστο. Είναι απόφοιτος της Μ.Τ.Ε.Ν.Σ. Σύρου (Μέση Τεχνική Επαγγελματική Νοσηλευτική Σχολή) και σήμερα εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Είναι μέλος της Επιτροπής Υγείας και της Επιτροπής Βιβλιοθήκης του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης. Επίσης, είναι μέλος του Συλλόγου Γυναικών Σύρου, εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών «Οι Κόρες των Κυκλάδων» και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Επαγγελματικού Λυκείου Σύρου.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Λαμιέων: Συνάντηση Πανουργιά Παπαϊωάννου με τον Δημήτρη Βερβεσό

otavoice

Δ. Δίου-Ολύμπου: Συνεδρίασε το Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

otavoice

Γονείς και παιδιά επισκέφθηκαν το νέο σχολικό συγκρότημα του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης

otavoice

Δ.Κοζάνης: H πορεία υλοποίησης του Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.

otavoice

Ιγ. Καϊτεζίδης: «Πανέτοιμος ο Δήμος μας και για το νέο ΕΣΠΑ»

otavoice

Δ.Αγ.Παρασκευής: Νέος Αντιπρόεδρος στο ΣΠΑΥ, ο Γιάννης Μυλωνάκης

otavoice