Καραμέρος: «Ο συνεργατικός σχηματισμός Discover North Athens προσέλκυσε κινεζικές συμμετοχές στο 3ο Olympic Stadium Run»

«Οι δράσεις του συνεργατικού σχηματισμού (cluster) «Discover North Athens» για τον πολιτισμό και την επιχειρηματικότητα στα βόρεια προάστια «συνεχίζονται στις 16 Δεκεμβρίου με το 3ο Olympic Stadium Run στο Μαρούσι», τονίζει ο αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Καραμέρος, υποδεχόμενος πολυμελή αντιπροσωπεία Κινέζων αξιωματούχων από την πόλη Ξινγιανγκ με επικεφαλής τον δήμαρχο κ. Σάο που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας στη χώρα μας έγινε μέσω των διεθνών επαφών του cluster, αλλά και ενίσχυσης του αθλητικού αυτού θεσμού, προκειμένου να συμμετάσχει στα δρομικά event του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο. Η πόλη Ξινγιανγκ στη Νοτιοανατολική Κίνα με πληθυσμό 6 εκατ. κατοίκους θεωρείται η «μητέρα» του πράσινου τσαγιού και δημιουργεί τελευταία, παράδοση σε διεθνείς αγώνες δρόμου και βαδίσματος.

Ο κ. Καραμέρος αφού ευχαρίστησε τον κ. Σάο για το ενδιαφέρον του για τον βόρειο τομέα των Αθηνών δήλωσε σχετικά: «Ενισχύουμε τον πολιτισμό, τον αθλητισμό αλλά και το Brand των βορείων προαστίων με διεθνείς επαφές και ουσιαστικά αποτελέσματα. Οι τρεις απευθείας πτήσεις που γίνονται κάθε εβδομάδα από Πεκίνο προς Αθήνα μπορούν να φέρουν σταδιακά ποιοτικό τουρισμό και επενδυτές. Αυτό που ξεκινήσαμε πριν τέσσερα χρόνια αποδίδει καρπούς. Περιμένουμε και τους Έλληνες δρομείς στο Μαρούσι στις 16 Δεκεμβρίου 2018 για να απολαύσουν το ΟΑΚΑ. Ας διαβάσουν περισσότερα στο  www.olympicstadiumrun.gr για τις συμμετοχές που άνοιξαν ήδη».
Σχολιάστε