OTA VOICE
Απόψεις

ΗΠΑ: Τα ΜΜΕ στην Ελλάδα έχουν πιάσει πάτο – Οι χρήσιμοι ηλίθοι για την Τουρκία

Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα έχουν πιάσει πάτο και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το εθνικό χρέος από τα παιχνίδια εξουσίας ανταγωνισμού και κερδοσκοπίας.

Με μια σκληρή καυστική αλλά πλήρως τεκμηριωμένη ανακοίνωση, ο έγκυρος ομογενής δημοσιογράφος διευθυντής του HELLAS FM στην Νέα Υόρκη αλλά και πρόεδρος των Παμακεδονικών Οργανώσεων Αμερικής, Δημήτρης Φιλιππίδης,  στηλιτεύει την ανευθυνότητα με την οποία συμπεριφέρονται μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα και γίνονται “βαποράκια” της τουρκικής προπαγάνδας, σκόπιμα ή από το κυνήγι προσέλκυσης πελατείας.

Αφορμή η είδηση που μεταδίσουν τις τελαυταίες ώρες ότι δήθεν δυο αμερικανοί βουλευτές έδωσαν πράσινο φως στον Ερντογάν για την αγορά αεροπλάνων F-16 από την Τουρκία, αφήνοντας υπόνοιες για αλλαγή στάσης.  Αυτό ισχυρίζονται πως είπε ο Ερντογάν χωρίς να αξιολογούν αν αυτό μπορεί να ευσταθεί αλλά και να σημαίνει κάτι.

 Οποιοδήποτε τέτοιο άρθρο είναι είτε εκ του πονηρού εξυπηρετώντας τα τούρκικα συμφέροντα είτε είναι από αστοιχείωτους που πουλάνε παραμύθι για μερικά κλικ”, αναφέρει ο κ. Φιλιππίδης.

Εξηγεί σαν γνώστης της κατάστασης στις ΗΠΑ , πως “από την πρώτη στιγμή έχω ξεκαθαρίσει με τον πιο κατανοητό τρόπο ποιες είναι οι διαδικασίες για την οποία συναλλαγή Τουρκίας και Αμερικής και πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η Αμερική δεν είναι μπανανία, μπανανία είναι η Τουρκία”.
Το ότι κάποια στιγμή μπορεί οι Τούρκοι να μπουν ξανά στο παιχνίδι της αμυντικής βιομηχανίας των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θα πρέπει να μας εκπλήξει! το ζητούμενο είναι να κερδίσουμε τόσο χρόνο όσο κερδίζουμε τώρα για να είμαστε τόσο μπροστά ώστε να μην μας επηρεάσει αυτό, επισημαίνει με νόημα.

 “Αρκετά πια με τα φέικ νιους σε βάρος των εθνικών μας θεμάτων και της Ελλάδας. Κάποιοι δεν κατανοούν ότι παίζουν το ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου για την Τουρκία και τους εχθρούς μας αρκετά πρέπει να υπάρχει έστω και λίγη ντροπή”, καταλήγει με αγανάκτιση για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας την ίδια ώρα που η Ομογένεια δίνει τεράστια μάχη να αλλάξει τις ισορροπίες και να έχει δώσει την χαριστική βολή στα σχ΄΄εδια του Ερμτογάν.

Σχετικά Άρθρα

«Η ευρωπαϊκή “ψήφος” ενός 100% ευρωπαϊκού κόμματος»

otavoice

Το Δημογραφικό – Ένα πρόβλημα με πολλές επιπτώσεις

otavoice

Ανακύκλωση από την αρχή

otavoice

Ο Ν. Χαρδαλιάς για την τουριστική πολιτική της Περιφέρειας Αττικής

otavoice

«Η ευκαιρία επαναφοράς της αυτοδιοίκησης στον θεσμικό της ρόλο…»

otavoice

Το βέτο είναι η δύναμη των μικρών κρατών και η Γερμανο-Γαλλική Ευρωπαϊκή Ένωση

otavoice