OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Νέας Σμύρνης: Ξεκινά η διαδικασία ηλεκτρονικής αίτησης για την δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»

Ξεκινά την Τρίτη (21/7), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (2ας Μαίου 8), καθημερινές από 8.30 ως 17.30, η διαδικασία της ηλεκτρονικής  αίτησης για τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»,  που αφορά τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς για το σχολικό έτος  2020-2021.
Η προθεσμία λήγει την Τρίτη (4/8) και οι αιτήσεις υποβάλλονται για  πρώτη φορά ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr).
Η είσοδος στην  ηλεκτρονική εφαρμογή γίνεται με τη χρήση των κωδικών Taxisnet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι.
Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης. Εξαιρούνται των ανωτέρω περιορισμών (ύψος οικογενειακού εισοδήματος, κατάσταση απασχόλησης και οικογενειακής κατάστασης) τα προς φιλοξενία ΑμεΑ.
Οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου οι ίδιες/οι να επιλέξουν το Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στον τηλεφωνικό αριθμό 2109330944.

Σχετικά Άρθρα

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ ΑΔΑ -ΤΕΕ για υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου

otavoice

Στο Δήμο Τήνου ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Ιωάννης Παππάς

otavoice

Η Καστοριά τιμά τα 353.000 αθώα θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού

otavoice

Δίκτυο μωβ κάδων για πρώτη φορά στο δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων

otavoice

Την ίδρυση σχολών πετράδων σε Πεντάλοφο Κοζάνης και Αρκαδία εξήγγειλε η υπουργός Πολιτισμού

otavoice

Δήμος Καλαμαριάς και Μαμαγαία δημιουργούν Κοινότητα Πάρκου Κόδρα

otavoice