OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Το ΚΔΑΠ Ζαχάρως βραβεύθηκε από τον φιλανθρωπικό οργανισμό Make A Wish Greece για το διαγωνισμό Αστέρι Της Ευχής

Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του δήμου Ζαχάρως βραβεύτηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά  στο σχολικό διαγωνισμό Αστέρι της Ευχής στο αντίστοιχο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του φιλανθρωπικού οργανισμού Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος κατακτώντας δύο βραβεία: το Γενικό Ειδικό Βραβείο, καθώς και το 2ο βραβείο παραγωγής βίντεο!

Φέτος η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε μέσωδιαδικτύου λόγω των υγιεινομικών περιορισμών με τον υπεύθυνο του ΚΔΑΠ Ζαχάρως, Γιάννη Μπιτζούνη να δίνει το παρόν σε αυτήν την ιδιότυπη, αλλά άκρως συγκινητική διαδικασία. Τις χρονιές 2017 και 2018, το ΚΔΑΠ Ζαχάρως διακρίθηκε στην 1η θέση του διαγωνισμού στην κατηγορία παραγωγής βίντεο, ενώ το 2019 διακρίθηκε με το Γενικό Ειδικό Βραβείο και την 3η θέση στην κατηγορία παραγωγής βίντεο.

Η μακροχρόνια συμμετοχή, οι πρωτοποριακές ιδέες, τα κινηματογραφικά πλάνα σε εξωτερικούς χώρους και οι ξεχωριστοί συμμετέχοντες ξεπερνούν πλέον τα όρια του συμβατού για ένα σχολικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα και καθιστούν το ΚΔΑΠ Ζαχάρως  ως μία δομή πρότυπο δίπλα στηντοπική οικογένεια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Δ. Τρικκαίων: Με δυναμισμό από ντραμς, τα εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη

otavoice

Βριλήσσια-Δράση: Καταστρέφουν το πράσινο στο όνομα του περιβάλλοντος!

otavoice

Ο Δήμος Αιγάλεω φιλοξενεί το 4ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας

otavoice

Δ.Πατρέων: Εκδήλωση για εκπαιδευτικούς και φύλακες του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης

otavoice

Δ.Ωραιοκάστρου: Έφηβοι ηθοποιοί παρουσίασαν την «Ελένη» του Ευριπίδη

otavoice

Σχολική στέγη και Flyover στο επίκεντρο της συνάντησης Αγγελούδη – Λιβάνιου

otavoice