OTA VOICE
Uncategorized Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Φιλοξενία ταξιδιωτικής εκπομπής

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης με την εταιρεία MTC Group και το γραφείο του ΕΟΤ Στοκχόλμης, φιλοξενήθηκε στο νησί της Σύρου, για πέντε ημέρες η ταξιδιωτική εκπομπή “Heart in a suitcase” (Süda kohvris) του Καναλιού TV3 Εσθονίας. Το συνεργείο, το οποίο αποτελούνταν από τους κα. Tiina Park, κ.Valdur Mikita, κ.Aivo Rannik, κα.Tiiu Koff, υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς στο αεροδρόμιο της Σύρου, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί μας, ο κ. Κουταβάς, σε συνεργασία με τον κ. Γιάννη Φραγκιά, τους ξενάγησε σε όλο το νησί, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα σημεία που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Η δημοσιογραφική αποστολή έμεινε εντυπωσιασμένη από την ιδιαίτερη φυσιογνωμία και τη μοναδικότητα της Σύρου -που αποτελεί και το συγκριτικό της πλεονέκτημα- καθώς και από τη θερμή φιλοξενία που παρείχε ο Δήμος μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συμβολή του τον Προϊστάμενο του γραφείου ΕΟΤ Στοκχόλμης κ. Παύλο Μούρμα, την MTC Group, τον κ. Γιάννη Φραγκιά, την Τερψιχόρη και τις επιχειρήσεις Hotel Νησάκι, Syros Soul Luxury Suites, Villa Maria, Hermoupolis Heritage και Gaviotis Travel, τους σεφ Δημήτρη Πλυτά και Κωνσταντίνο Μπουγιούρη και τα εστιατόρια Λύσε – Δέσε, Συριανή Κουζίνα, Λιμάνι, Ιθάκη του Αή και Πλώρα Πρύμα, που συνέβαλαν με τη χορηγική τους διάθεση στην προβολή του νησιού μας στην αγορά της Σκανδιναβίας.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Τρικκαίων: Με δυναμισμό από ντραμς, τα εγκαίνια του Μουσείου Τσιτσάνη

otavoice

Βριλήσσια-Δράση: Καταστρέφουν το πράσινο στο όνομα του περιβάλλοντος!

otavoice

Ο Δήμος Αιγάλεω φιλοξενεί το 4ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας

otavoice

Δ.Πατρέων: Εκδήλωση για εκπαιδευτικούς και φύλακες του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης

otavoice

Δ.Ωραιοκάστρου: Έφηβοι ηθοποιοί παρουσίασαν την «Ελένη» του Ευριπίδη

otavoice

Σχολική στέγη και Flyover στο επίκεντρο της συνάντησης Αγγελούδη – Λιβάνιου

otavoice