OTA VOICE
Uncategorized Ροή Ειδήσεων Γενική

Φιλοδώρημα ανέχειας- Αύξηση 1,5 ευρώ την ημέρα απέναντι στην ληστρική επιδρομή με ΦΠΑ και ρήτρα

Αη Βασίλης ντύθηκε Πασχαλιάτικα ο πρωθυπουργός αλλά αντί για δώρα, μοίρασε φιλοδώρημα ανέχειας.

Πρωταθλήτρια στην ακρίβεια σε όλη την Ευρωζώνη, με ακριβότερη ενέργεια, καύσιμα, βασικά προιόντα, πρώτες ύλες. Πρωταθλήτρια στην φορολόγηση βασικών ειδών επιβίωσης καθιστώντας εφιαλτική την πραγματικότητα.

Δεν θα θυσιάσω τα νούμερα μας λέει ο πρωθυπουργός, σαν απάντηση στο αίτημα για μείωση του ΦΠΑ κάτι που έχει κάνει το σύνολο των ευρωπαικών χωρών.

Απέναντι στον Αρμαγεδώνα φτωχοποίησης και αφαίμαξης, βγήκε με διάγγελμα να μοιράσει το εξωπραγματικό ποσόν των 50 ευρώ το μήνα ή 1,5 ευρώ την ημέρα, στα χαμηλά εισοδήματα. Μάλιστα το παρουσίασε σαν ένα επίτευγμα, σαν μια πρωτοφανή κοινωνική πολιτική, όταν εδω και 2 χρόνια έχει αφήσει σε πλήρη ασυδοσία την αγορά και τους μαυραγορίτες κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες, να κερδοσκοπούν και να αισχροκερδούν, βυθίζοντας  μέσα στην δίνη της κρίσης νοικοκυριά και επαγγελματίες.

Από την 1η Μαΐου ο κατώτατος μισθός αυξάνεται κατά 50 ευρώ τον μήνα, από τα 663 στα 713 ευρώ, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ίδια ώρα που δεν κάνει καμιά κίνηση να μειώσει την ληστρική υπερφορολόγηση σε καύσιμα και βασική είδη διατροφής, την ίδια ώρα που υποχρεώνει εκατομμύρια καταναλωτές να πληρώσουν την ληστρική ρήτρα αναπροσαρμογής.

Από την μία μαζεύει δις ευρώ και από την άλλη πετάει μερικά εκατομμύρια, για να δείξει ότι έχει κοινωνικό πρόσωπο.

Τρία μπουκαλάκια νερό είναι η περιβόητη αύξηση Μητσοτάκη στις φτωχοποιημένες οικογένειες. Ένα καρβέλι ψωμί ή ένα μπουκάλι γάλα την ημέρα.  Αύξηση ανέχειας, εμπαιγμού και αναλγησίας.

Σχετικά Άρθρα

Λαμία: Περίεργη πυρκαγιά στο εργοστάσιο που ευθύνεται για την τροφική δηλητηρίαση μαθητών

otavoice

Μπέρμποκ: Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Κίεβο και δήλωση στήριξης

otavoice

Δυτική Όχθη: Επτά νεκροί σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στη Τζενίν

otavoice

«Σχολή Πέτρας και Παραδοσιακών Μορφών Δόμησης» στα Λαγκάδια Γορτυνίας

otavoice

Επιβεβαιώθηκε θεωρία του Αϊνστάιν σχετικά με τις μαύρες τρύπες

otavoice

Ανδρουλάκης από Τέμπη: Θα δώσουμε αγώνα μέχρι τέλους για διαφάνεια και δικαιοσύνη

otavoice