Κοινή γραμμή σε θέματα αιχμής από τους δήμους του νομού Σερρών

Πιστοί στο ραντεβού τους συναντήθηκαν σήμερα οι δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών για να συζητήσουν και να σχεδιάσουν τις κινήσεις τους πάνω στην κοινή ατζέντα θεμάτων που απασχολούν τους δήμους τους. Οικοδεσπότης ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, υποδέχτηκε στο δημαρχείο τους συναδέλφους του και τους αρμόδιους αντιδημάρχους  σε κλίμα ειλικρινούς συνεργασίας, που πιστοποιεί την βούληση ο νομός να έχει μια και ενιαία έκφραση και δυναμική.

Βασικό θέμα της συνάντησης  η υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης για τα καταφύγια αδέσποτων ζώων. Αποφασίστηκε ο δήμος Σερρών μέσω μιας προγραμματικής συμφωνίας  να στηρίξει τεχνικά τους υπόλοιπους δήμους στην διαδικασία υποβολής των προτάσεων χρηματοδότησης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο δήμαρχος Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης,  ο δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Δημήτριος Νότας, ο δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής, ο αντιδήμαρχος Αργ. Χατζημάρκος εκπρόσωπος του δημάρχου Βισαλτίας Αθανάσιου Μασλαρινού , ο αντιδήμαρχος  Παύλος Κορωνίδης εκπρόσωπος του δημάρχου Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη, καθώς και εκπρόσωπος από το δήμαρχο  Ηράκλειας Γεώργιο Κουτσάκη.

Ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης τονίζει ότι «οι συνέργειες των Δημάρχων της Π.Ε. Σερρών συνεχίζονται».
Συνεργαζόμαστε, όλοι μαζί και στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II, στην πρόσκληση που αφορά την δημιουργία και βελτίωση των καταφυγίων αδεσπότων ζώων συντροφιάς! Από τη θέση του μέλους της ΚΕΔΕ θα ζητήσω την παράταση του προγράμματος.
Είναι κοινή φυσικά και η θέση μας για την απαραίτητη συμμετοχή στην διοικούσα του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, ακαδημαϊκών που εκπροσωπούν την Σερραική εκπαιδευτική κοινότητα του τ. ΑΤΕΙ Σερρων!
Προχωράμε μαζί… καταλήγει σε δήλωση του, εκφράζοντας το σύνολο των αυτοδιοικητικών του νομού Σερρών.

Ακολουθούν οι δηλώσεις που έγιναν μετά την σύσκεψη στο serrespost.gr
Σχολιάστε