OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Οργή στον Έβρο: Έφεραν μηχάνημα από τα Τρίκαλα και συνεχίζουν τις εργασίες στο Φυλάκιο(βίντεο)

Δεν σταματούν με τίποτα το εγκληματικό έργο τους στο Φυλάκιο Έβρου. Παρόλες τις καθολικές αντιδράσεις και την αποχώρηση από τις εργασίες του τοπικού υπεργολάβου της, η ΤΕΡΝΑ του πεθερού Γεραπετρίτη, επιστράτευσε σύμφωνα με πληροφορίες μηχανήματα από τα Τρίκαλα και ήδη πρωί πρωί ξεκίνησε τις σκαπτικές εργασίες στο χώρο έξω από το ΚΥΤ Φυλακίου.

Δεν υπολογίζουν τίποτα. Δε υπάρχουν τοπικές κοινωνίες, δεν λειτουργεί η δημοκρατία, υπάρχει μόνο το αποφασίζουμε και διατάσσουμε.

Με νταλίκα και κάτω από μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε από εργολάβο της περιοχής των Τρικάλων, που σύμφωνα με πληροφορίες σχετίζεται πολιτικά με την κυβέρνηση, μηχάνημα εκσκαφής για να συνεχίσει η κατασκευή της μελλοντικής μουσουλμανικής αποικίας στον Έβρο.

 

Ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότης Μηταράκης, παρόλα τα διαδοχικά χαστούκια,  φαίνεται ανυποχώρητος και έτοιμος να υλοποιήσει τις απειλές στους Εβρίτες για μεταφορά 10-15.000 μεταναστών στα σύνορα. Ότι δεν κατάφερε ο Ερντογάν το Μάρτιο του 2020 θα το καταφέρει ο Δούρειος Ίππος, του εποικισμού και της πληθυσμιακής αλλοίωσης του Έβρου.

Μόλις χθες η Πολεοδομία Ορεστιάδας ακύρωσε την άδεια τεχνικών εργασιών στο συγκεκριμένο χώρο, ενώ βρίσκεται σε διαδικασία κατάθεσης ασφαλιστικών μέτρων. Την ίδια ώρα οι 29 κοινοτάρχες του Δήμου Ορεστιάδας έχουν κηρύξει ανένδοτο κατά της υπερδομής και των σχεδίων Μηταράκη.

Η κατάσταση τις επόμενες ώρες αναμένεται να οξυνθεί μιας και οι Εβρίτες ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις και η ευθύνη για ότι συμβεί στην ποιο ευαίσθητη εθνικά περιοχή θα είναι του ανεκδιήγητου Νότη Μηταράκη και της κυβερνητικής πολιτικής που δεν αντιλαμβάνεται τον εθνικό κίνδυνο, να βρεθεί ο Έβρος σε ανεξέλεγκτη κατάσταση με την παρουσία δεκάδων χιλιάδων μεταφερόμενων λαθρομεταναστών αγνώστου ταυτότητας.

Τι να τα κάνεις τα Rafale όταν έχεις τέτοιους πολιτικούς;

Σχετικά Άρθρα

Εγκατάλειψη και αναλγησία: Πλειστηριάζουν σπίτι πλημμυροπαθούς στη Λάρισα!

otavoice

Ινδία: Καταιγίδα προκάλεσε πολύνεκρο δυστύχημα στο Μουμπάι

otavoice

Η ταξιαρχία Al-Qassam βομβάρδισε τις ισραηλινές δυνάμεις στο πέρασμα της Ράφα

otavoice

Αύξηση 3,1% ο πληθωρισμός τον Απρίλιο- 5,4% καλπάζουν τα τρόφιμα

otavoice

Γαλλία: Η Νέα Καληδονία επέβαλε απαγόρευση της κυκλοφορίας έπειτα από ταραχές

otavoice

Στο Κίεβο ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ εν μέσω επίθεσης της Ρωσίας στο Χάρκοβο

otavoice