Αρμενική Επιτροπή προς Βούλτεψη: Ποια η θέση σας για τα εγκλήματα των φίλων σας Αζέρων

Η Εθνική  Επιτροπή  Δικαίωσης του Αρμενικού Ζητήματος με επιστολή της αφού συγχαίρει την Σοφία Βούλτεψη για την υπουργοποίηση της , την ερωτά ποια είναι η θέση της ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελληνοαζερικής φιλίας, για την σωρεία εγκλημάτων πολέμου που διέπραξε το καθεστώς του δικτάτορα Αλίγιεφ κατά του αρμενικού λαού στο Ναγκόρνο Κασραμπάχ.

Αν και σαν υπουργός θα συνεχίσει να δουλεύει για την διαφήμιση των Αζέρων στη χώρα μας , προβάλλοντας την λαμπρή ιστορίας τους, γεμάτη με αίμα και βία. Η αρμενική κοινότητα είναι οργισμένη από την δράση της εν λόγω επιτροπής – από την οποία είχαν την ευθιξία να παραιτηθούν κάποιοι βουλευτές μόλις εισέβαλαν Αζέροι και Τούρκοι στο Αρτσάχ- και η υπουργοποίηση της Σοφίας Βούλτεψη δίνει εθνικά το λάθος μήνυμα , εκτός και αν βγει και καταδικάσει τα εγκλήματα πολέμου και την καταπάτηση του διεθνούς δικαίου.

Αρμενία , Πόντος έχουν υποστεί τη θηριωδία του παντουρκισμού, τον οποίο οι πολιτικές πράξεις της Βούλτεψης στηρίζουν. Βέβαια απάντηση στην Αρμενική Επιτροπή δεν πρόκειται να δοθεί, μιας και τα συμφέροντα με το Μπακού είναι μεγάλα και πάνω από ανθρώπινες ζωές, αξίες και πατρίδα.
Σχολιάστε