Οργή Τράμπ: «Αλήτες κουκουλοφόροι Αντίφα επιτέθηκαν σε αθώους πολίτες»

Απίστευτα έκτροπα ακολούθησαν της μεγαλειώδους πορείας εκατοντάδων χιλιάδων υποστηρικτών του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσιγκτον στην οποία προσήλθαν για να διαμαρτυρηθούν για την νοθεία εναντίον του  στις εκλογές. Μετά τη λήξη της εκδήλωσης  και αφού οι πολίτες άρχισαν να αποχωρούν εκατοντάδες κουκουλοφόροι άρχισαν να στήνουν ενέδρες σε μεμονωμένους οπαδούς του Τραμπ, να τους ξυλοκοπούν και να τους ληστεύουν!

«Οι αλήτες των Αντίφα το πρωί έτρεχαν να κρυφτούν όταν το πρωί στην προσπαθειά τους να διαλύσουν την διαδήλωση βρήκαν πολίτες που αντιστάθηκαν και ανταπέδωσαν. Και τότε οι Αντίφα περίμεναν το βράδυ όταν το 99% του κόσμου είχε αποχωρήσει για να επιτεθούν σε αθώους πολίτες».

Μάλιστα από το στόχαστρο του προέδρου δεν ξέφυγε ούτε η αστυνομία της Ουάσιγκτον καθώς αν και κατά χιλιάδες είχαν βγει στους δρόμους εντούτοις είχαν πολύ αργή ανταπόκριση στις εκκλήσεις για βοήθεια! » Αστυνομία της Ουάσιγκτον κάντε την δουλειά σας, μην κάθεστε απαθείς».

Ενδεικτικά βίντεο που δείχνουν ακριβώς τι συνέβη και συμβαίνει ακόμα μετά την μεγάλη συγκέντρωση οπαδών του Τραμπ.

Διαδηλωτής συμπλέκεται με κουκουλοφόρους, τον ρίχνουν αναίσθητο και αιμόφυρτο και του κλέβουν το κινητό. Στην συνέχεια κουκουλοφόρος απειλεί με μαχαίρι τους περαστικούς.

Κουκουλοφόροι με κροτίδες επιτίθενται κατά ανθρώπων που έτρωγαν στο ξενοδοχείο plaza στην Ουάσινγκτον, κλέβουν κινητά, παρενόχλησαν οικογένειες και άλλες εικόνες χάους.



Σχολιάστε