OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Λέσβος: Κραυγή απελπισίας ανυπεράσπιστου κτηνοτρόφου-Μετανάστες έκαψαν το βιός του

Κραυγή απελπισίας και οργής από τον κτηνοτρόφο Στέλιο Καθιώτη που είδε το βιός του να γίνεται στάχτη από τους εμπρησμούς της αλλοδαπής μαφίας της Λέσβου. Ανυπεράσπιστος από ένα ανύπαρκτο κράτος, ο έλληνας κτηνοτρόφος που δουλεύει σκληρά από μικρός κρατώντας Θερμοπύλες στην εσχατιά είναι έρμαιος στις ορέξεις Αφγανών Σομαλών και Πακιστανών και κάθε λογής τυχοδιώκτη της ανατολής και βλέπει να καταστρέφονται οι κόποι μιας ζωής.

Ο κτηνοτρόφος Στέλιος Καθιώτης είδε τις εγκαταστάσεις του να παραδίνονται στις φλόγες και την τελευταία στιγμή με την παρέμβαση της πυροσβεστικής διεσώθησαν 650 αιγοπρόβατα, που θα γινόντουσαν κάρβουνο. Οι ζημιές όμως είναι μεγάλες και απειλούν την βιωσιμότητα της κτηνοτροφικής μονάδας.

Αυτή είνια η αληθινή εικόνα στη Λέσβο και όχι τα επικοινωνιακά στημένα ανθρωπιστικά show των ΜΚΟ

Καμιά απολύτως προστασία, καμιά βοήθεια, ουδείς αναδεικνύει το δράμα που βιώνουν εκατοντάδες βιοπαλεστές στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Η προπαγάνδα παρουσιάζει ένα ψευδεπίγραφο αφήγημα ανθρωπισμού που χρησιμοποιεί ανήλικα παιδιά σαν ασπίδα. Παιδιά όμως έχουν και οι Λέσβιοι που καταστρέφονται.

Θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, είμαστε αποφασισμένοι για όλα.

Αρκετά πιά, η υπομονή μας εξαντλήθηκε, φωνάζει οργισμένος ο κτηνοτρόφος. Τρία χρόνια φυλάω την περιουσία μου αλά τελικά με κατέστρεψαν, τονίζει βλέποντας τον στάβλο του να καπνίζει. Δεν καταλαβαίνουν , θα μας κάψουν. Οκτώ μέρες δεν τους μαζεύουν. Εδώ δίπλα εκπαιδεύονται σαν στρατός στις πολεμκές τέχνες, τα είπαμε αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα. Θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας , προειδοποιεί, είμαι αποφασισμένος για όλα.

Το δράμα του κτηνοτρόφου είναι ένα από τα εκατοντάδες κατοίκων της Λέσβου που έχουν δει τις περιουσίες τους να καταστρέφονται. Με το κράτος παντελώς απών, να παρακολουθεί με εξοργιστική αμέλεια.

Δείτε την κατάθεση ψυχής του Στέλιου Καθιώτη από τη Λέσβο.

Σχετικά Άρθρα

Κακοκαιρία: Πλημμυρισμένοι δρόμοι στο Πήλιο, ποιες περιοχές κινδυνεύουν – Live η πορεία των φαινομένων

otavoice

Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

otavoice

Ήχησε το 112 σε 4 περιοχές, προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις ανέμους

otavoice

Οι Anonymous ισχυρίζονται ότι χάκαραν τον Ισραηλινό Στρατό και απέσπασαν 250.000 έγγραφα

otavoice

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

otavoice

Έκκληση για αποκλιμάκωση σε Ισραήλ και Ιράν απευθύνουν Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία

otavoice