Η λύκαινα Ακσενέρ βρώμισε ξανά τη Θράκη και προκάλεσε- Υπάρχει και όριο, υπάρχουν και φυλακές

Η  Μεράλ Ακσενέρ, ήρθε στη Θράκη και προκάλεσε. Μαζί με εκπροσώπους απ΄ όλα τα τουρκικά κόμματα, η Ακσενέρ παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την επέτειο του θανάτου του Αχμέτ Σαδίκ. Να θυμίσουμε ότι ο Σαδίκ είχε  σκοτωθεί πριν από 24 χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα.
Η λύκαινα Ακσενέρ με απίστευτη θρασύτητα δεν δίστασε εντός ελληνικού εδάφους  να προκαλέσει. Μιλώντας σε μουσουλμάνους είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι η Τουρκία κατά τη διάρκεια της ιστορίας τους έχει εγκαταλείψει δυο φορές και τους υποσχέθηκε ότι αυτό δεν θα ξανασυμβεί.


Η ακροδεξιά Ακσενέρ, ήταν σημαντικό  μέλος των Γκρίζων Λύκων του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, που αποχώρησε για να δημιουργήσει το επίσης ακροδεξιό “Καλό Κόμμα”, στο οποίο πολλοί από τη Δύση πόνταραν με την ελπίδα ότι θα αποτελέσει αντίβαρο στο AKP του Ταγίπ Ερντογάν. Μόνο που για την ώρα “έφαγε” τα μούτρα της.
Οι αναφορές της περί «τουρκικής μειονότητας» , περί καταπάτησης των δικαιωμάτων των μουσουλμάνων της Θράκης  ήταν στοχευμένες μέσα σε ένα πλαίσιο πολιτικής που προωθεί και το προξενείο της Κομοτηνής , αφού οι συνθήκες διαβίωσης και τα δικαιώματα που απολαμβάνουν είναι μοναδικά σ΄ όλη την Ευρώπη. Είναι φανερό ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα.

Όμως πως της επιτρέπεται εντός ελληνικού εδάφους να προβαίνει δημόσια σε τέτοιες αναφορές; Αντιστρατεύεται το Σύνταγμα της χώρας , την Εθνική Κυριαρχία και το Διεθνές Δίκαιο. Δεν θα ήταν  κακό η Αθήνα να τραβήξει και κάποια αυτιά σ΄ όσους εκμεταλλεύονται χωρίς καμία ντροπή όσα τους παρέχει το ελληνικό κράτος το οποίο συνειδητά, ύπουλα και με δόλο υπονομεύουν. Ούτε θα ήταν ακραίο το επόμενο Τουρκικό «τσιράκι» που θα έρθει στη χώρα μας  και θα τολμήσει να αρθρώσει λέξη περί «τουρκικής μειονότητας» να βρεθεί πίσω από σιδερένια κάγκελα.
Να κηρυχθεί η κάθε Ακσενέρ ανεπιθύμητη στη χώρα και να της απαγορευτεί η είσοδος.

Η αντίδραση ήρθε από την Κίνηση Πολιτών ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ της Κομοτηνής που σχολίασε την παρουσία της Ακσενέρ και τις προκλήσεις.

Κάθε χρόνο μεσοκαλόκαιρα η Ελλάδα υφίσταται μία επετειακή προσβολή στη Θράκη, με το μνημόσυνο που γίνεται στις 24 Ιουλίου για τον παλιό βουλευτή Αχμέτ Σαδίκ, ο οποίος είχε σκοτωθεί το 1995 σε τροχαίο. Ένα τσούρμο φασιστών έρχεται από την Τουρκία και μυξοκλαίει για τον “μεγάλο ηγέτη” που έχασε η μειονότητα, αφήνει υπονοούμενα για πολιτική δολοφονία των ελληνικών υπηρεσιών και λίγο ευθέως λίγο εμμέσως μας απειλεί ως χώρα. Τελευταίως μας “προτιμούν” σε τέτοιες αθλιότητες η Μεράλ Ακσενέρ (ΙΥΙ) και ο Μουσταφά Ντεστιντζί (ΒΒΡ).

Εφέτος.όμως είχαμε κι ένα νέο, απίστευτο γεγονός που ελπίζουμε ότι θα αντιμετωπιστεί με την δέουσα σοβαρότητα.

Έλληνας υπήκοος, μουσουλμάνος στο θρήσκευμα, που υπηρετεί ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός, παρευρέθη στην ανθελληνική αυτή τελετή, και μάλιστα …εν στολή!

Δηλαδή ένα άτομο που η ελληνική πατρίδα τον εμπιστεύτηκε ως αξιωματικό, τον πληρώνει ως τέτοιο και τον μετέθεσε στο σπίτι του, ανταποδίδει με μία τέτοια πρόκληση. Γιατί πρόκειται περί πρόκλησης:η εκδήλωση είχε καθαρά πολιτικό – ανθελληνικό χαρακτήρα, άλλωστε στο ισλάμ δεν υπάρχει καν η έννοια του μνημόσυνου, κι επέλεξε να παραστεί με την στολή του ελληνικού στρατεύματος!

Δεν γνωρίζουμε με ποιαν διαμεσολάβηση έτυχε μέχρι σήμερα τόσο προνομιακής αντιμετώπισης ο λεγάμενος – αν και μπορούμε να φανταστούμε. Η λογική της συλλογικής μας αυτοσυντήρησης και του στρατιωτικού Κώδικα απαιτεί το στοιχειώδες: Έκπτωση του στις τάξεις των στρατιωτών και μακρινή μετάθεσή του. Κάθε ευμενέστερη αντιμετώπιση θα δώσει το χειρότερο μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση, η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ ας αναλάβει τις ευθύνες της.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, Παράταξη Πολιτών
Σχολιάστε