OTA VOICE
Ντουντούκα

Θανατική ποινή και η ατιμωρησία του εγκληματία

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Αποκτήσαμε και δικαιωματιστές υπερασπιστές της φόνισσας. Από όλα έχει αυτός ο ρημαδότοπος. Τους ενοχλεί η οργή και η απαίτηση της κοινωνίας να τιμωρηθεί όπως τις αξίζει. Παραδειγματικά.
Τους ενοχλεί τους δήθεν προοδευτικούς, αλληλέγγυους και δικαιωματιστές, η απαίτηση να επανέλθει η θανατική ποινή σε ειδεχθή εγκλήματα, όπως αυτό της Πάτρας.

Επικαλούνται το σύστημα απονομής δικαιοσύνης, που μοιάζει στις μέρες μας σαν ανέκδοτο.

Επιθυμεί το καρτέλ της παρανομίας ατιμωρησία, χρηματοδοτεί δεκαετίες την καμπάνια των δικαιωμάτων του εγκλήματος, με περιτύλιγμα τον ανθρωπισμό και έχει τα κανάλια στα κέντρα εξουσίας να διαμορφώνει το νομοθετικό πλαίσιο, που είναι με την πλευρά του.

Ποια είναι μια δίκαιη ποινή για αυτό το κτήνος που δολοφόνησε τα τρία παιδιά της; 10, 20, 30 χρόνια, ισόβια; Της αξίζει να ζει; Πιστεύει κανείς πως θα έχει τύψεις; Τα εγκλήματα της δεν έγιναν σε μια στιγμή (εν βρασμό ψυχής) αλλά ήταν επαναλαμβανόμενα. Είχε καθαρό μυαλό, τα οργάνωσε , τα μελέτησε σαν επαγγελματίας, τα εκτέλεσε σαν πληρωμένος μισθοφόρος.
Μόνο θάνατος της αξίζει. Όπως θάνατος αξίζει σε όλους αυτούς που προκαλούν θάνατο, τους εμπόρους ναρκωτικών, τους παιδεραστές, τους πληρωμένους δολοφόνους, τους τρομοκράτες.

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice