OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Κομματικός κομισάριος της ΝΔ κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες σε Κοζάνη και Πτολεμαϊδα

Την ώρα που ο Νόμος Κοζάνης πλήττεται από την πανδημία με δεκάδες νεκρούς, την ώρα που τα καταστήματα  είναι κλειστά περίπου εδώ και τρεις μήνες λόγο του lockdown που έχει επιβληθεί και που πολλά από αυτά είναι αβέβαιο εάν θα ξανανοίξουν, ο επικεφαλής κομματικός κομισάριος της κυβέρνησης στο νομό επιλέγει προσφέροντας υπηρεσίες στην παράταξη του, να στοχοποιήσει την τοπική κοινωνία και να την παρουσιάσει ως αποκλειστική υπαίτια για την τραγική κατάσταση που επικρατεί.
Σύμφωνα με το βίντεο που ανάρτησε το  kozan.gr και περιέχει απόσπασμα από τις χθεσινές δηλώσεις, στον τηλεοπτικό σταθμό West, του προέδρου της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) ΝΔ Κοζάνης Παντελή Καρακασίδη, το κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας σε ένα κομματικό παραλήρημα προκαλεί και κατηγορεί για παραβατικότητα τους πολίτες της Κοζάνης και της Πτολεμαϊδας,

Παρέδωσε μαθήματα υγειονομικής συμπεριφοράς και έκανε λόγο για τις μάσκες που δεν φορούν σωστά πολλοί συμπολίτες  του αλλά το ποιο εξωφρενικό είναι για τα μαγαζιά της περιοχής, που όπως είπε (βίντεο 1:37): “Όσο καιρό ισχύει το lock down τα περισσότερα μαγαζιά δουλεύαν κανονικότατα, όσο κι αν αυτό που λέω δεν είναι καλό που το λέω, αλλά δουλεύανε. Δουλεύανε όλα τα μαγαζιά, από έξω – από μέσα. Αυτά, ενώ, λογικά θα έπρεπε να ήταν κλειστά και στην Κοζάνη και στην Πτολεμαίδα”.

Μάλιστα σε ερώτηση για τα ελλιπή μέτρα στήριξης της αγοράς είπε πως αυτά μπορούμε να δώσουμε τι να κάνουμε, δηλώνοντας ικανοποιημένος. Βέβαια τα τακτοποιημένα κομματικά στελέχη δεν έχουν άγχος, βρέξει χιονίσει.

Σχετικά Άρθρα

Βελόπουλος: 9 Ιουνίου, απαντήστε αντιδράστε δυναμικά- Ελληνική Λύση για να δοθεί η λύση

otavoice

Ν. Ανδρουλάκης: Πέντε χρόνια διακυβέρνησης ΝΔ, κερδισμένοι μόνο οι ισχυροί

otavoice

Μητσοτάκης: “Στις ευρωεκλογές στέλνουμε μήνυμα σταθερότητας”

otavoice

Νέα επιχείρηση διάσωσης μεταναστών νότια της Γαύδου μέσα σε δύο ημέρες

otavoice

Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ, από το Ηράκλειο

otavoice

Γάζα: Το UNRWA ανέστειλε τις επιχειρήσεις στη Ράφα

otavoice