OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο υπό τον Αλέξη Τσίπρα

Το αποτέλεσμα των εκλογών και η επόμενη ημέρα μετά την συντριπτική ήττα που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος υπό τον Αλέξη Τσίπρα, που αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγη ώρα.

Στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να συγκληθεί η Πολιτική Γραμματεία και στη συνέχεια η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στις δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Κυριακής (21/5), ο Αλέξης Τσίπρας προανήγγειλε αλλαγές, «ώστε να δώσουμε με τους καλύτερους δυνατούς όρους την επόμενη κρίσιμη και τελική εκλογική μάχη».

«Οι αγώνες έχουν και οι νίκες και ήττες. Τα συλλογικά μας όργανα θα συγκληθούν άμεσα ώστε να αποτιμήσουν τα εκλογικά αποτελέσματα. Ο εκλογικός κύκλος ωστόσο δεν έχει ακόμα τελειώσει δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, συνεπώς δεν έχουμε το περιθώριο του χρόνου.  Πρέπει να κάνουμε άμεσα όλες τις αλλαγές που χρειάζονται ώστε να δώσουμε με τους καλύτερους δυνατούς όρους στην επόμενη κρίσιμη και τελική εκλογική μάχη», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Πέπλο αφρικανικής σκόνης «πνίγει» τη χώρα

otavoice

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα -Ανελέητο σφυροκόπημα

otavoice

Καθαρίζει η ατμόσφαιρα από το βράδυ και τα δυτικά

otavoice

Ευρωεκλογές-Επιστολική ψήφος: Στις 121.000 εγγραφές – Βήμα βήμα η διαδικασία διαλογής

otavoice

Εμπραχίμ Ραΐσι: Ισραηλινή επίθεση σε ιρανικό έδαφος θα σβήσει το «σιωνιστικό καθεστώς»

otavoice

Κουτσούμπας από Μόντρεαλ: Δυνατό ΚΚΕ στην Ελλάδα και στους Έλληνες του εξωτερικού

otavoice